Superpoldové 2: Komedie z roku 2001 se vrací s pokračováním

Superpoldové 2: Komedie z roku 2001 se vrací s pokračováním | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dlouho očekávané pokračování policejní komedie má datum premiéry a oficiální synopsi.

V roce 2001 vstoupila do kin komedie Superpoldové (Super Troopers) vyprávějící o skupině policistů z dálničního oddělení, kteří bojovali proti rivalům z městské police a drogovým dealerům, přičemž jim hrozilo uzavření pobočky z důvodu nedostatečné aktivity. Kritici film ve své době příliš nechválili, mezi diváky si ale našel poměrně početnou skupinu fanoušků. Tak početnou, že když se jeho tvůrci pokusili v roce 2015 získat přes crowdfundingovou kampaň dva miliony dolarů potřebné na natočení druhého dílu, podařilo se jim za měsíc vybrat více než dvojnásobek. Oživení Superpoldů tak nic nebránilo a nyní dostáváme první pořádné informace o jejich návratu na plátno.

Role svérázných policistů si zopakovali všichni originální představitelé – Jay Chandrasekhar, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske i Kevin Heffernan. Chandrasekhar opět snímek i zrežíroval a scénář si dala dohromady vyjmenovaná skupina sama. Mezi některými nově obsazenými jsou Emmanuelle Chriqui (Vincentův svět, 13), Tyler Labine (Zoom, Můj svědek) a Rob Lowe (Interview, Děkujeme, že kouříte).

Americká premiéra druhých Superpoldů byla nedávno stanovená na 20. 4. 2018. V Česku ani na Slovensku se komedie zatím žádný z distributorů nechopil, do premiéry ale zbývá ještě dost času. Níže přikládáme starší video vytvořené v rámci zmiňované kampaně na vybrání potřebných financí. Pod ním najdete krátkou oficiální synopsi filmu.

Poté, co se Spojené státy americké dostanou do sporu s Kanadou ohledně části pohraničí, je povolána skupina Superpoldů, složená z Maca, Thornyho, Fostera, Rabbita a Farva, aby v problematické oblasti založila novou stanici dálniční policie. Skupina se tam rychle navrací ke svým svérázným způsobům plnění policejní práce.

Zdroj: FOX

Galerie: 2

Superpoldové 2: Komedie z roku 2001 se vrací s pokračováním | Fandíme filmu Superpoldové 2: Komedie z roku 2001 se vrací s pokračováním | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest