Bláznivá střela: Remake půjde vlastní cestou

Bláznivá střela: Remake půjde vlastní cestou | Fandíme filmu
Alespoň David Zucker, tvůrce původní kultovní trilogie, tvrdí, že nové filmy nabídnou úplně jiný styl humoru. Co všechno už o remaku víme?

Jednou Hollywood zremakuje i kousky typu Studený jako kámen nebo Ernest jde do vězení, ale zatím se tahají z hrobu vesměs známé a populární značky. Dojít muselo i na Bláznivou střelu, (Naked Gun) legendární trilogii policejních parodií, která z vždy bělovlasého Leslieho Nielsena udělala komediální superstar. Remake se chystá od předloňských Vánoc a dlouhou dobu jsme o něm věděli pouze to, že hlavní roli má ztvárnit Ed Helms (Pařba ve Vegas, Millerovi na tripu), a že scénář píší Thomas Lennon a Robert Ben Garant, pánové zodpovědní za Skóruj!, Reno 911! nebo Noc v muzeu (to ale pouze Lennon).

V době oznámení snímku se z vyjádření scenáristů zdálo, že si chtějí původní filmy vzít za vzor, David Zucker ale tvrdí něco jiného. Autor původní trilogie v aktuálním rozhovoru uvedl, že nová Bláznivá střela sice využije slavné jméno, ale jinak prý bude úplně jiná a vůbec nebude využívat stejný styl parodie, jakým se původní filmy vyznačovaly. Zuckerovi bylo nabídnuto místo producenta, ten jej však odmítl, protože se domnívá, že kdyby byl v projektu angažovaný, snažil by se do něj zasahovat a pokud by jeho návrhy nepadly na úrodnou půdu, byl by akorát zbytečně frustrovaný. Filmařům nic nezazlívá, jen prostě nemá pocit, že by točili další Bláznivou střelu.

Zatím o filmu víme pouze to, že Ed Helms má hrát Franka Drebina, postavu kterou hrál v původních filmech Nielsen, ale jakmile se dozvíme víc, budeme vás informovat. Remaky se u našich čtenářů netěší příliš velké oblibě, takže nebudeme dráždit hada bosou nohou a ptát se, co na celý projekt říkáte. Místo toho nám raději dejte vědět, který díl z původní trilogie máte nejraději, popřípadě jaké konkrétní scény se vám ve spojitosti se sérií okamžitě vybaví.

Zdroje: Variety, Empire I, Empire II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest