Delivery Man: Vince Vaughn zplodí 533 dětí

Delivery Man: Vince Vaughn zplodí 533 dětí | Fandíme filmu
Vince Vaughn v nové komedii zahraje na rodinnou strunu. V traileru mu sekundují Cobie Smulders a Chris Pratt.

Vince Vaughn patří k nejvytíženějším komediálním hercům v Hollywoodu a kromě čerstvých Stážistů a druhého Anchormana jej letos uvidíme ještě v hlavní roli snímku Delivery Man. Ten bude pojednávat o Daveovi Wozniakovi – muži ve středních letech, který v mládí anonymně daroval spermie a nyní zjišťuje, že díky nedorozumění ve spermabance je biologickým otcem 533 dětí. Dave, který před tímto zjištěním zápasil s nalezením smyslu svého života, se rozhodne své potomky vyhledat a být jim jakýmsi „strážným andělem“. Kromě Vaughna si ve filmu zahrají ještě Cobie Smulders (HIMYM) a Chris Pratt (Moneyball).

Delivery Man je remakem kanadské komedie s názvem Starbuck, která vznikla v roce 2011 a posbírala několik festivalových cen. Zajímavostí je, že anglicky mluvený remake chystá samotný režisér originálního, francouzsky mluveného snímku Ken Scott, který svoje důvody pro tvorbu remaku komentoval v rozhovoru pro Collider. I když si prý Starbuck na festivalech vysloužil distribuci do různých koutů světa a jeho úspěch tvůrcům udělal velkou radost, už od začátku Scott cítil, že je tady potenciál pro americkou předělávku a upoutání pozornosti širšího publika. Na to nakonec uslyšeli zástupci společnosti DreamWorks a s bleskovou rychlostí film dostali do produkce.

Americká premiéra snímku je stanovena na 22.11. letošního roku, v českých kinech se objeví o týden později - 28.11. Pod článkem se můžete podívat na trailer k filmu.

Delivery Man: První trailer

 

 

Zdroje: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest