Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví

Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
K tomu první fotky Anthonyho Hopkinse v roli Odina.

S dalšími fotkami se rojí i nové podrobnosti k filmu Thor: Ragnarok. Čerstvě nám přibyl pohled na Odina, vládce Asgardu, který se podle všeho ocitne na Zemi. Podle starších zpráv se měl po svém zmizení z Asgardu dostat na naší planetu a z nějakého důvodu tu působit jako jeden z oněch poblázněných bezdomovců, kteří na rozích ulic oznamují konec světa. Jak můžete vidět v galerii, Odin se do toho pustí v pro něj velice atypickém vzezření. A zdá se, že jeho představitel Anthony Hopkins si to náramně užívá. Zatím můžeme předpokládat asi jen, že za tím bude stát Loki. Máte nějaké nápady, jak to zařídil?

S tím se pojí také další fotografie, na které Thor drží v ruce kartičku s adresou 177A Bleeker St. Jak fanoušci vědí, jde o adresu Doctora Strange, který se do filmového světa Marvelu přidá už letos na podzim. V Thorovi: Temný svět měl krátké cameo Captain America (Chris Evans), takže by Strangeova návštěva nebyla vyloženě šokující. Samozřejmě se také může stát, že dveře Strangeova domu otevře jeho asistent a řekne, že doktor není doma. Nebo po Strangeově domě zůstala jen hromádka suti, kterou vidíme dole v galerii? Nicméně vzhledem k tomu, že Avengers: Infinity War mají přímo navazovat na Thora: Ragnarok, by bylo logické začít Stephena Strange provazovat s jednotlivými Avengery. Otázkou pak je, kdy se ve filmu tyto události odehrají, protože Thor zde má stále ještě dlouhé vlasy, což ukazuje spíše k začátku filmu. Na druhou stranu jej doprovází Loki, což naznačuje, že minimálně něco málo už se mezi bratry odehrát stačilo. A jdou se doptávat Strange na kameny nekonečna? Či snad potřebují portál do nějakého jiného světa? A souvisí to nějak s Odinem?

Co tipujete vy? Viděli byste rádi Benedicta Cumberbatche (Dr. Strange) alespoň na chvíli ve třetím Thorovi? Přeci jen v komiksech jsou takováto setkání běžná. Nebo už je těch postav nějak moc?

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: Glenn Hunt Photo, Courier Mail, Birth Movies Death

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 12

Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Která významná postava se možná zastaví | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest