Dark Universe možná ztratí dosavadního šéfa

Dark Universe možná ztratí dosavadního šéfa | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Začíná se rozjezd světa filmových příšer zadrhávat už na začátku?

Letos v  červnu jsme dostali první film z Dark Universe, což je provázaný svět filmových příšer vlastněných Universalem, a tím byla Mumie. Ta měla celý projekt začít a rozjet, ovšem byla diváky i kritiky rozporuplně přijata a hlavně v USA zaostala za očekáváním. Finančně ji tak musel zachraňovat zbytek světa, kde utržila 70% svých tržeb. I tak by však mělo dál vše jet podle plánu a žádné chystané filmy se zatím neruší ani neposouvají.

Režisér filmu a jeden z hlavních scénáristů a producentů celého filmového světa, Alex Kurtzman, byl v rozhovoru pro server IGN tázán na svoji budoucnost v projektu Dark Universe a dalších filmech. Doslova řekl: „Víte, pravda je, že nevím. Vážně nevím. Upřímně, zatím jsem se nerozhodl.“. To je poměrně nejisté vyjádření od někoho, kdo měl být jeden z tvůrčích pilířů celého světa. „Rozhodně musím v projektu zůstat dál zainteresovaný. Musím cítit tu vášeň pro věc.“ dodal.

Jak již bylo zmíněno, Kurtzmanova role v Dark Universe měla být klíčová. Měl produkovat příští filmy ze světa příšer (další na řadě je Frankensteinova nevěsta) a mít dohled nad skupinou talentovaných scenáristů, mezi které patří např. Noah Hawley (seriály Fargo, Legion). Podle serveru Screen Rant se proslýchá, že studio viní Kurtzmana za chyby vzniklé kolem nové Mumie a otázkou tedy je, jak bude Universal situaci řešit. Odvolávat někoho na tak klíčové pozici po jednom neúspěchu by určitě nevrhalo na budoucnost Dark Universe dobré světlo.

Co si myslíte o provázaném světě filmových příšer? A mělo by studio po rozpačitých reakcích začít hned sekat hlavy?

Galerie: 3

Dark Universe možná ztratí dosavadního šéfa | Fandíme filmu Dark Universe možná ztratí dosavadního šéfa | Fandíme filmu Dark Universe možná ztratí dosavadního šéfa | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest