Emoji ve filmu: Nejhorší biják roku?

Emoji ve filmu: Nejhorší biják roku? | Fandíme filmu
Na první pohled komerční slátanina si vysloužila od zámořských kritiků hodně přísné známky.

K nám Emoji ve filmu dorazí až za dva týdny, takže zatím můžeme mluvit jen o tom, že v trailerech snímek působí naprosto otřesně, a že celý koncept působí na první pohled jako ten nejcyničtější projekt široko daleko. V zámoří už ale snímek viděli a recenze jsou naprosto katastrofální. Recenzenti filmu vyčítají, že není ani trochu vtipný, nemá hlavu a patu, svět příběhu vůbec nedává smysl (i když se prakticky pořád něco vysvětluje), dabéři jsou znudění a celé je to vlastně jedna velká nechutná reklama, která se vás mimo jiné bude snažit přesvědčit o tom, že správná aplikace má sílu změnit váš život k lepšímu.

A teď už k té pozici „nejhoršího“ filmu roku. Z počátku nebylo o čem diskutovat. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes svítilo výmluvné číslo 0%. To pak narostlo na 3%, když se objevila jedna pozitivní recenze, ale to pořád na pozici nejhůře recenzovaného filmu bohatě stačilo. Teď ale Emojimovie tahle výsadní pozice těsně unikla. Množství pozitivních hodnocení vyskočilo na plných 8% a titulem „nejhorší“ film roku se tak mohou pyšnit hororové Kruhy, které jsou na šesti procentech – z 96 kritiků filmu dalo pozitivní hodnocení jen šest. U Emoji ve filmu bylo nicméně zatím zaznamenáno jen 36 recenzí (z toho tři pozitivní), takže se celkové skóre ještě bude zaručeně hýbat.

Jak to vidíte vy, když se díváte na trailery? Bude z Emoji ve filmu nakonec skutečně emotikon hovínka roku? Nebo se kolem toho filmu dělá zbytečné halo a zas takové peklo to nebude?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest