Emojimovie: Celovečerní film o smajlíkách

Emojimovie: Celovečerní film o smajlíkách | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zřejmě už bylo úplně všechno, když se v hollywoodu museli uchýlit k příběhu o emotikonech...

Film o smajlících? Tak to tu ještě nebylo. Studio Sony ale opravdu ohlásilo, že přivede na svět celovečerní animák o něčem tak netradičním a trendy, jako jsou právě emojis. Přinášíme vám proto první známé informace.

Celý název filmu je Emojimovie: Express Yourself a jeho režie se ujme Anthony Leondis. Děj filmu je zasazen do města známého jako Textpolis, které se ukrývá v tajemném světě textovací aplikace. Žije v něm pochopitelně velké množství smajlíků, nás však bude zajímat jeden konkrétní – Gene. Ten totiž není jen tak ledajakým smajlíkem, je vícevýznamový. To je však vcelku problém, a tak se Gene rozhodne, že by chtěl být raději obyčejný. S pomocí svých přátel se tak vydá na cestu plnou dobrodružství, na jejímž konci by měl dosáhnout svého největšího snu – být normálním.

Hlas Genovi propůjčí T.J. Miller, herec známý třeba ze seriálu Silicon Valley či z filmu Deadpool, ve kterém ztvárnil roli Weasela. Dále pak ve snímku uslyšíme i britského moderátora Jamese Cordena populárního hlavně díky jeho Carpool Karaoke. Ten namluví postavu Hi-5, nejlepšího Genova kamaráda. Partu smajlíků pak doplní rebelka Jailbreak, díky které by měl Gene najít kód, jenž by ho opravil. Nadabovaná bude Ilanou Glazer, herečkou, kterou jsme mohli vidět například v The Night Before.

Tajemstvím však zůstává, kdo se ujme role „hovínka“. Tato postava je sice k vidění na prvním uveřejněném oficiálním obrázku, filmaři k ní však zatím neposkytli žádné bližší informace. Záhadou tak zůstává i to, kdo tuto roli namluví.

Zápletka celého filmu však nebude tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Svět emojis totiž bude čelit zkáze a bude mu hrozit trvalé smazání. Výše zmíněná trojice hrdinů se tak bude muset vypravit na opravdu akční „app-venturu“, při které ovlivní osudy všech existujících smajlíků.

V přiloženém videu pak můžete vidět samotného T.J. Millera. Klip sice v podstatě nemá s filmem nic společného, zachycuje ale hercův vtipný konkurz. Jako „návnada“ nám zatím stačí, trailer by ale samozřejmě prozradil víc. Podle zatím dostupných zpráv tak tahle originální rodinná komedie prozatím připomíná třeba LEGO příběh nebo Raubíře Ralfa. Jaký však Emojimovie nakonec bude, zjistíme až v srpnu příštího roku, kdy se objeví v kinech.

Emoji ve filmu

23.07.2017 | USA
Akční, Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Emojimovie: Celovečerní film o smajlíkách | Fandíme filmu Emojimovie: Celovečerní film o smajlíkách | Fandíme filmu Emojimovie: Celovečerní film o smajlíkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest