Fantastická čtyřka: Reboot připraví Josh Trank

Fantastická čtyřka: Reboot připraví Josh Trank | Fandíme filmu
Autor povedené Kroniky se pustí do příprav nové fantastické čtyřky.

První dva díly Fantastické čtyřky v žádném případě nebyly prodělečné, ale o jednoznačné hity se také nejedná a ani kritici a fanoušci je dvakrát nevychválili. Další krok Foxu byl tedy nasnadě: Musí se rebootovat. Jinou cestu jakoby ani studia při sebemenším náznaku potíží neznala. Kolem projektu se točila nejrůznější jména, jako například producent Akiva Goldsman (Já, legenda, Hancock) nebo scenárista Michael Green (seriál Heroes, Green Lantern), ale nikdo nevydržel dlouho a tak z minulosti zůstaly pouze zprávy o tom, že by Thing měl být tentokrát udělaný kompletně pomocí CGI, a že by Fox rád zapracoval na kvalitě a přinesl blockbuster řekněme na úrovni Zrození planety opic.

V lednu se začaly objevovat první zprávy o tom, že by film zrebootoval talentovaný nováček Josh Trank, který natočil povedenou Kroniku, ale ten dlouho popíral, že by věděl o projektu cokoliv konkrétního. Teprve teď ředitel Foxu, Tom Rothman připustil, že Trank Kroniku pro studio opravdu vyvíjí, akorát zatím není jasné, jestli se na filmu bude podílet pouze jako producent či scenárista, popřípadě rovnou i jako režisér. Je totiž pravdou, že nabídky se mu jen hrnou.

Stále platí, že Max Landis píše sequel Kroniky, v Sony Trankovi nabídli Venoma a u Warnerů The Red State, zajímavou komiksovku z alternativní reality, ve které se v Sovětském svazu mísí futuristické technologie s fantasy elementy (Podrobnosti viz Wikipedia). Co vy na to? Zajímá někoho z vás Fantastická čtyřka nebo byste Tranka raději viděli u některého z dalších projektů?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest