Avengers: Infinity War: Kdy se dočkáme traileru

Avengers: Infinity War: Kdy se dočkáme traileru | Fandíme filmu
Šéf studia Marvel promluvil o tom, kdy se fanoušci dočkají první ukázky z nejočekávanějšího komiksového filmu příštího roku.

Vzhledem k tomu, že velké filmové akce jako D23 nebo Comic-Con v San Diegu jsou už za dveřmi, fanoušci a příznivci (nejen) komiksových filmů mají otázky o tom, zda se dočkáme prvních trailerů na připravované snímky, které se do kin v nejbližší ještě nevydají. Vzhledem k popularitě hrdinů od Marvelu je nejvíce vyhlížená ukázka na Avengers: Infinty War, kteří dorazí do kin už na začátku příštího léta a sejdou se tam skutečně všichni hrdinové. Synopsi už nějakou dobu známe, ale pokud jste ji ještě nečetli, najdete ji na konci článku. 

A kdy že tedy uvidíme první trailer? K tomu se vyjádřil samotný šéf Marvelu Kevin Feige, který při propagaci nového Spider-Mana prozradil toto: „To je dobrá otázka. Ještě si nejsem jistý, ale myslím si, že se dočkáte na konci léta, i když možná až na podzim. Nejpozději však s premiérou Thor: Ragnarok. Tak to vidíte, do první ukázky nám zbývají maximálně měsíce. Pak se naplno začne rozjíždět marketingová kampaň. Co si myslíte vy? Dočkáme se ukázky dřív nebo si Marvel skutečně počká až na příchod Thora 3?

Tým Avengers a jejich spojenci už mnoho let ochraňují náš svět před veškerými hrozbami, kterým by žádný hrdina nemohl čelit sám, z temných stínů kosmu ale povstává nové nebezpečí: Thanos. Tyran nechvalně proslulý po celé galaxii si dal za cíl sesbírat všech šest Kamenů nekonečna, artefaktů poskytujících nepředstavitelnou sílu, a hodlá s nimi šířit svou pokřivenou vůli po celé realitě. Vše, proti čemu Avengers bojovali, vedlo k této chvíli. Osud planety Země a celé existence samotné nikdy nebyl tak nejistý. Premiéra je stanovena na 4. 5. 2018.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest