Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru?

Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Stan Lee slibuje nové postavy a výstava Marvelu naznačuje, které by to mohly být. Nebo je tahle spiklenecká teorie děravá jak cedník?

Je pátek, čas na relaxaci, tak si pojďme dát pár spekulací a drbů, ze kterých dost možná vůbec nic nebude. Tak zaprvé, Stan Lee v rozhovoru zmínil, že se v Avengers: Infinity War objeví dosud neviděná postava (nebo postavy), které fanoušky potěší. Stan Lee je už starší pán (94 let), fanouškům rád říká to, co jim udělá radost, s chutí hovoří v superlativech a o filmových marvelovkách ví jenom to, co mu někdo z produkce prozradí. Do rozhodovacího procesu žádným způsobem zapojený není.

Už z toho důvodu je vždycky potřeba Stanova slova brát s rezervou. V tomhle případě zaujala zmínka redaktora, který doplnil, že se ke Stanovi přiklonila jeho asistentka a zašeptala na něj, že o tomhle nesmí uvádět žádné podrobnosti. Tak že by na téhle Leeho nenápadné zmínce přeci jen něco bylo? Na druhou stranu je docela klidně možné, že tou dosud neviděnou postavou bude někdo jako Captain Marvel, tedy některá z postav, jejichž představení v Infinity War tak nějak tušíme, jen zatím nebylo oficiálně oznámené.

O něco zajímavější to bylo v Disneylandu, kde otevřela nová atrakce Strážců Galaxie. U jejího vstupu je výstavka nejrůznějších rekvizit z marvelovských filmů a seriálů a zajímavé je, že jsou v ní vidět i předměty z projektů, které si ještě neodbyly svoji premiéru. Reportéra IGN zaujalo především kladivo (viz galerie), na jehož popisce stojí: Asgardské válečné kladivo. Ukováno v trpasličích pecích na Nidavelliru, stvoření z mocného kamene Uru. Což je popis, který odpovídá kladivu Sormbreaker.

A kladivo Stormbreaker používá v komiksech Beta Ray Bill, mimozemský kyborg, který prokáže, že je hodný uzvednout Thorovo kladivo Mjolnir. Proto mu Odin svěří síly Thora a nechá mu ukovat kladivo Stormbreaker. Bill se objevil v komiksovém Ragnaroku i v komiksových příbězích s Thanosem. V animovaném filmu se objevil v Planetě Hulk. Uvidíme jej tedy v jednom z chystaných filmů? Anebo třeba kladivo budou pouhým pomrknutím na komiksové fanoušky a ve filmu jej dostane přímo Thor, místo zničeného Mjolniru?

Další vitrína, která zaujala pozornost reportéra, v sobě měla dva předměty označené jako „tajuplné artefakty“. V popisku pak stálo: Tajuplné artefakty byly nalezeny na dně pozemského oceánu. Jen málo se ví o civilizaci, která je vytvořila. Jedná se snad o odkaz na Atlantidu, potažmo tedy na Namora? O tom se tu a tam něco šušká, před časem se dokonce zdálo, že by o „Aquamanovi od Marvelu“ mohl vzniknout televizní seriál. Ale i tady jde o bohapustou spekulaci.

Co vy na to? Uvidíme v Avengers: Infinity War výraznou postavu, kterou zatím vůbec nečekáme? A představí Marvel v dohledné době Namora nebo Beta Ray Billa?

Zdroje: GameZone, IGN

Galerie: 4

Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru? | Fandíme filmu Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru? | Fandíme filmu Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru? | Fandíme filmu Avengers: Jsou Beta Ray Bill a Namor na obzoru? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest