Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna

Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci a herci sdílejí strangeovské fotky z natáčení.

Někteří fanoušci o tom spekulovali už když se objevilo charitativní video společnosti Omaze. Robert Downey Jr. měl tehdy na hrudi jakousi destičku. Teď Downey sdílel ze zákulisí natáčení Avengers: Infinity War fotku z jídelny. Na ní má na sobě kombinézu, kterou nosí Tony Stark pod Iron Manovu zbroj. Co je na ní zajímavé? Kombinéza má průstřih na hrudi. Tenhle průstřih dřív Tony používal na prostrčení obloukového reaktoru, který zabraňoval kovové třísce, aby mu vnikla do srdce a usmrtila jej. V Iron Manovi 3 si ale nechal třísku definitivně odstranit a spolu s ní i obloukový reaktor. Takže k čemu průstřih? Dostane Tony reaktor zpátky? Ale proč? Stane se mu nějaké podobné zranění, jako v úvodu Iron Mana 1? Dojde ve filmu na hrátky s časem? To jsou prozatím otázky, na které nemáme odpovědi, v komentářích nicméně můžete dát vědět, jestli děláme z komára velblouda, nebo také máte pocit, že ten průstřih na hrudníku nebude jen tak.

Na sympatické fotce z jídelny společně s Downeym v kostýmech vystupují Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange, Benedict Wong jako Wong a Mark Ruffalo (bez kostýmu) jako Hulk. Dále v galerii najdete ještě screenshot ze zmiňovaného Omaze videa a novou fotku z natáčení, na které můžete vidět Strangeovo Sanctum Sanctorum. Sdíleli ji přímo režiséři Russoovi. Vypadá to tedy, že Doktora poctí návštěvou Stark s Bannerem.

Poslední zprávička vzešla od Toma Hollanda, který v rozhovoru uvedl, že Spider-Man bude mít v Avengers: Infinity War stejný kostým jako ve Spider-Man: Homecoming.

Zdroje: Downey, Russoovi, Holland

Galerie: 4

Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna | Fandíme filmu Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna | Fandíme filmu Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna | Fandíme filmu Avengers 3: Iron Mana čeká zásadní změna | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest