Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí

Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Točí také Thanos, bratr režiséra Strážců Galaxie a parťák Black Panthera.

Chris Hemsworth už delší dobu ukazuje, že do akčních rolí jej cpou jen kvůli jeho hezké tvářičce, jinak se evidentně našel v komedii. Definitivně jej pustil ze řetězu Taika Waititi při natáčení Thora: Ragnarok, ze kterého herec sám, nebo právě společně s režisérem, neváhal sdílet z natáčení různá vtipná videa nebo fotky. Tenhle sympatický zvyk si teď přinesl do zákulisí Avengers: Infinity War, kde dál těží z narážek na to, že Thor chyběl v Civil War. Zábavné video najdete na konci článku.

Přidáváme ještě několik krátkých bleskovek. Už delší dobu se objevují fotky a videa z natáčení v katedrále v britském Durhamu a to nejen rozostřené záběry na sociálních sítích, ale občas i nějaký ten záběr v médiích. Takže už delší dobu víme, že na místě bylo také Thorovo kladivo. Pak fotku s Thorovým kladivem zveřejnili také režiséři Russoovi a najednou o něm píšou americké filmové weby, jako o nějaké žhavé novince. Tak či tak, fotku najdete dole v galerii a můžete spekulovat o tom, co znamená, vzhledem k tomu, že když jsme viděli kladivo naposledy, bylo to v traileru na Thora: Ragnarok, kde jej roztříštila Hela.

Potom se dozvídáme, že ve filmu hraje Winston Duke, který ztvárnil v Black Pantherovi M'Bakua nebo-li Man-Apea. Jedná se tak o další potvrzení, že postavy z Wakandy (nebo přímo samotná Wakanda) budou ve filmu podstatné. Poslední zmínka je od Seana Gunna. Bratr režiséra Jamese Gunna uvedl, že hrát Rocket Racoona v Avengers: Infinity War bylo obtížnější než v předchozích filmech, protože vedle živých herců musel hrát také s několika dalšími digitálními postavami. Kdo myslíte, že to bude? Znovu vzrostlý Groot? Hulk? Thanos? Iron Man v brnění? Někdo z jeho digitálních poskoků? Anebo se můžeme ve filmu těšit na nějakou další počítačem vytvořenou postavu, o které zatím vůbec nic nevíme? "Thanose" (Joshe Brolina) si můžete prohlédnout dole v galerii, kde se herec zjevně chystá na scénu nebo k digitálnímu scanování. Z nějakého důvodu herec fotku ze svého Instagramu po chvíli odstranil. Že by na ní bylo něco strašně tajného, co nám nesměl odhalit? V galerii na vás čeká také ještě jedna fotka od Russoů (karavany shora), ke které režiséři dodali, že točí už 63 dní.

 

Just stumbled across a little secret Avengers rehearsal by the @therussobrothers

Příspěvek sdílený Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Thor sdílí vtipné video ze zákulisí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest