Režisér Hostelu a Jack Black chystají společně rodinný horor

Režisér Hostelu a Jack Black chystají společně rodinný horor | Fandíme filmu
Tentokrát se Roth překvapivě obejde bez potoků krve.

Eli Roth, americký režisér, producent, scenárista a herec, známý především jako autor nezávislých hororů (Hostel 1 a 2), případně účinkováním v Tarantinově válečném filmu Hanebný pancharti, se opět chystá vstoupit na pole svého oblíbeného žánru. Mělo by se jednat o adaptaci dětského románu s prvky hororu s názvem The House with a Clock in its Walls spisovatele Johna Bellairse z roku 1973.

Kniha vypráví příběh sirotka Lewise Barnavelta, který se stěhuje ke svému záhadnému strýci, aby následně zjistil, že ten je čarodějem. Aby toho nebylo málo, ve zdech jeho domu jsou ukryty magické hodiny, které mají přinést zkázu světa. Postavu tajemného strýčka by si měl zahrát Jack Black, známý americký herec a komik. Scénář k filmu napíše Eric Kripke, dlouholetý scenárista seriálu Supernatural. Datum premiéry ani další detaily zatím nebyly zveřejněny.

Letos na podzim od Eliho Rotha uvidíme jeho novinku, akční drama s Brucem Willisem v hlavní roli s názvem Death Wish. Blacka uvidíme zanedlouho s Dwaynem Johnsonem v novém snímku Jumanji: Welcome to the Jungle.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest