Green Inferno: Eli Roth točil horor s domorodci

Green Inferno: Eli Roth točil horor s domorodci | Fandíme filmu
Autor hororů jako Hostel či Hostel II natočil svůj nejnovější film s pralesními domorodci z Amazonie.

Eli Roth se po šesti letech vrací k celovečernímu filmu a to nemůže fanoušky hororu nechat chladnými. The Green Inferno sleduje skupinku studentů, kteří se vypraví do Jižní Ameriky zastavit genocidu páchanou proti domorodcům. Po zřícení letadla, přímo doprostřed džungle, se protagonisti ocitnout ve spárech těch, kterým původně jeli pomáhat.

Film patří do kanibalského sub žánru a je inspirován klasikami z 80 let, jako jsou Kanibalové, Sežrána zaživa a Ženy od hluboké řeky. Na scénáři se s Rothem podílel Guillermo Amoedo, v hlavních rolích uvidíme Daryla Sabara, Kirby Bliss Blanton, Magdu Apanowicz a Lorenza Izzo. Natáčelo se přímo v Amazonii, v místech kde domorodci ani nevěděli co je to film. Roth jim tedy přinesl televizi a pustil Kanibaly, aby prý viděl co vydrží. Domorodci byli nadšení, nikdy prý neviděli nic tak vtipného.

Je jasné, že Roth opět vymačká za svých postav nejniternější lidské pudy, které v nás po staletí dřimou a probouzí se, až ve chvíli kdy jde o holý život. Film si aktuálně odbyl premiéru na filmovém festivalu v Torontu a podle prvních ohlasů a recenzí se jedná o hodně drsnou podívanou, přesto s mistrovským umem podanou. Na trailer se stále čeká. V přípravě je již sequel, ten ale bude režírovat Nicolas Lopez (Aftershock).

Zdroje: Dont Forget a Towel, Bloody Disgusting, Filmofilia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest