Goosebumps: Jack Black se utká s příšerami

Goosebumps: Jack Black se utká s příšerami | Fandíme filmu
Jack Black si zahraje spisovatele, kterého ohrožují děsivé výplody jeho představivosti. Na motivy populární knižní série.

Bojíte se rádi? A imponuje Vám humor Jacka Blacka? Známý americký komik stojí těsně před obsazením do hlavní role v novém filmu, který vzniká na motivy slavné hororové série. Nutno podotknout, že je v situaci, kdy nějaký divácký hit zoufale potřebuje. Uběhl už nějaký čas od doby, kdy se objevil ve filmových trhácích jako King Kong, Škola ro(c)ku nebo Tropic Thunder. A co je vlastně na jeho novém projektu unikátního?

Dětská hororová série s názvem Goosebumps (u nás Husí kůže) z pera R.L. Stinea není v našich končinách příliš známá, ale na druhé straně Atlantiku je považována za klasiku svého žánru a za jeden z nejoblíbenějších povídkových souborů z oblasti literatury vůbec. Souhrnné žebříčky prodeje ji dokonce s více než 300 milióny prodanými výtisky, označují za druhou nejpopulárnější knižní sérii vůbec. Velmi pestré univerzum se rozprostírá od televizních seriálů a videoher přes komiksy až k divadelním adaptacím. Samotný Black by měl ztvárnit autora, kterého ohrožují děsivé výtvory jeho vlastní fantazie a představivosti, ožívající ze stránek jeho knih. Pravdou je, že námět nezní zrovna originálně, nicméně bohatý svět nestvůr a jiných prapodivných stvoření, které se ve výše zmíněné knižní sérii za ta léta objevily, nabízí nepřeberné množství možností a pokud se daného tématu chytne schopný vypravěč, mohl by film zaujmout i něčím jiným, než jen negativními recenzemi.

Nicméně prozatímní jména spojená s projektem budí spíše rozpaky. Režie byla již před nějakou dobou svěřena do rukou Roba Lettermana, který spolupracoval s Jackem Blackem na tragické komedii Gulliverovy cesty a průměrném animáku Příběh žraloka. Zatím nebylo oznámeno, kdy můžeme očekávat premiéru. Nezbývá nám tak nic jiného, než doufat, že se Black a Letterman chopí své nové výzvy ctí.

Zdroje: Empire, The Wrap

Husí kůže

16.10.2015 | USA, Austrálie
Komedie, Dobrodružný, Horor, Rodinný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest