Edge of Tomorrow 2 našel scenáristy

Edge of Tomorrow 2 našel scenáristy | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
A bude se měnit režisér?

Loni v létě jsme se dozvěděli, že Tom Cruise dostal nápad, jakým způsobem navázat na sci-fi dobrodružství Na hraně zítřka (Edge of Tomorrow). Teď se na tom nápadu začíná pracovat. Film našel svoje scénáristy, kterými se stávají Joe Shrapnel a Anna Waterhouse. Ti zatím za sebou mají jen nijak výjimečně přijaté filmy Race a Frankie & Alice, avšak před časem přepisovali pro producenta filmu Christophera McQuarrieho jeho chystaný thriller The Gray Man, tak snad v nich McQuarrie viděl nějaký skrytý potenciál.

Když se novinka objevila poprvé, uváděly hollywoodské zpravodaje, že film zrežíruje právě McQuarrie. Ten však na Twitteru vzkázal, že tomu tak určitě není, dvojku natočí úplně stejně jako jedničku Doug Liman. Můžeme tedy spekulovat o tom, kdy k natáčení filmu vlastně dojde, protože Limana letos čeká natáčení thrilleru The Wall a následně komiksového Gambita.

O samotném filmu zatím nevíme nic bližšího, pouze to, že by Tom Cruise chtěl, aby se společně s ním vrátila také Emily Blunt v roli Full Metal Bitch.

Zdroje: Variety, Christopher McQuarrie I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest