Robocop nabírá hvězdné obsazení

Robocop nabírá hvězdné obsazení | Fandíme filmu
Režisér Padilha má vyhlédnutou celou řadu zajímavých jmen.

Už za několik málo dní si televizní hvězda Joel Kinnaman na sebe konečně oblékne železnou masku. Dlouho odkládané natáčení nového Robocopa, pod vedením brazilského režiséra José Padilhy, začne co nevidět a produkce konečně odtajnila datum světové premiéry.

Fanoušci přivítají neohroženého kyborga zpět 9. srpna 2013. Tedy po 26 letech od premiéry původního filmu. A internetem se již šíří spekulace ohledně hereckého obsazení. Edward Norton dostal nabídku zahrát si geniálního vědce, shodou náhod také se jménem Norton, jenž přemění rozstříleného policistu Murphyho na nebezpečný myslící stroj. Vzhledem k tomu, že děj se bude soustředit zejména na tuto proměnu člověka v robota, mělo by se jednat o značně důležitou postavu. Osloven byl také mexický sympaťák Gael Garcia Bernal (Amorres Perros – Láska je kurva, Mexická jízda), který by měl ztvárnit Murphyho parťáka Jacka Lewise. Do role manželky hlavního hrdiny se Padilha chystá obsadit Rebeccu Hall, známou třeba z vedlejší úlohy v Nolanově Dokonalém triku.

Nejzajímavějším jménem, skloňovaným v souvislosti s natáčením projektu, je však nepochybně Sean Penn. Držitel dvou Oscarů, proslulý svými liberálními politickými názory, má ztělesnit pravicového reportéra, sledujícího Robocopův vývoj. Ačkoli to režisér popírá, tato skutečnost by mohla naznačovat, že chystaný remake bude mít stejně jako originál satirický podtext.

Představitel titulní role rovněž v nedávném rozhovoru uvedl překvapivou informaci. Jeho robotické brnění nebude navzdory očekávání digitální, ale bude se jednat o opravdový fyzicky vyrobený oblek. Taktéž hledí jeho helmy bude průhledné, takže poprvé například uvidíme i oči ústředního hrdiny. Jak to celé dopadne, se dozvíme příští rok v létě.    

Zdroje: Moviefone, Wikinoticia, Crave Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest