Star Trek 2: Robocop a Khan na palubě, Del Toro pryč?

Star Trek 2: Robocop a Khan na palubě, Del Toro pryč? | Fandíme filmu
J.J. Abrams nabírá i ztrácí posádku, spekulace o záporákovi nekončí. AKTUALIZOVÁNO

Aktualizováno: Aby špatných zpráv nebylo málo, tak E! Online zveřejnil reportáž z dobročinné akce, kde se setkal s řadou hvězd Star Treku, včetně Johna Cho či Antona Yelchina, kteří oba shodně uvádějí, že doposud nedrželi v ruce scénář. Což měsíc před natáčením nezní vůbec dobře. Oba herci sice bezmeně věří J.J. Abramsovi, který na stejné akci tvrdil, že scénář existuje, a že kdyby nebyl dobrý, do filmu by nešel, ale těch špatný zpráv je zkrátka nepříjemně mnoho. Doufejme, že to na výsledný film nebude mít vliv.

Už už to vypadalo, že si hlavního záporáka v novém Star Treku zahraje Benicio Del Toro, ale podle New York magazínu vyjednávání na poslední chvíli padla, kvůli financím. Což není vůbec dobrá zpráva, když si vezmeme, že natáčení by mělo začít 15. ledna. Vyjednat za měsíc stejně charismatického herce, jako je Benicio, nebude vůbec jednoduché. NY magazín navíc trvá na tom, že hlavním padouchem filmu bude opravdu Khan, a že se nás J.J. Abrams pouze snaží zmást.

O druhém Star Treku se možná momentálně hovoří především v souvislosti s hlavním záporákem, ale J.J. Abrams hledá herce i do dalších rolí. Zatím netušíme, jaké ty role přesně budou, ale díky Variety víme, kdo je bude hrát. V prvním článku se proslulému magazínu podařilo odhalit, že zbrusu novou postavu, která není inspirovaná původním seriálem, si zahraje Alice Eve, kterou jste mohli vidět třeba jako nedosažitelnou krasavici Molly v komedii Na tuhle nemám, kde se ji styděl sbalit nesmělý Jay Baruchel. Zároveň se Variety zmiňuje o „vedlejší roli druhého záporáka, kterého ztvární starší herec“.

Mohla by kryptická informace souviset s dalším článkem Variety, ve kterém server informuje, že na palubu Enterprise nastoupí Peter Weller, který proslul především jako původní Robocop (připomínáme, že se chystá remake)? Možná. Pikantní je také to, že Peter si už ve Star Treku zahrál, konkrétně v seriálu Star Trek: Enterprise, kde ztvárnil Johna Frederica Paxtona – xenofobního vůdce extrémního teroristického hnutí, který se násilným vydíráním snažil donutit všechny mimozemšťany v našem solárním systému, aby ho opustili. Což vůbec nezní špatně. Terorismus i rasismus jsou velice silná témata, která by ze záporáků druhého Abramsova filmu mohla udělat podstatně zajímavější postavy, než byl posledně poněkud mdlý Nero, ať už v jejich čele bude stát Khan nebo nebude.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest