Wonder: Nový doják od režiséra Charlieho malých tajemství

Wonder: Nový doják od režiséra Charlieho malých tajemství | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se s dramatem Wonder prostřednictvím traileru, který se vás pokusí zároveň rozesmát i rozbrečet.

Hlavní postavou režijní novinky Stephena Chboskyho, autora populárního snímku Charlieho malá tajemství, je Auggie Pullman, v jádru obyčejný kluk, který rád hraje videohry a jezdí na kole. Od ostatních dětí v jeho věku ho však odlišuje jeho vzhled. Auggie totiž musel jako menší projít hned dvaceti sedmi operacemi, které mu zajistily základní životní funkce, ale zanechaly jeho obličej trvale zdeformovaný. Mezi své vrstevníky proto příliš nechodí. Zlomový okamžik pro něj nastane v moment, kdy musí nastoupit do pátého ročníku základní školy. Zde ho čekají především jízlivé narážky spolužáků na jeho vzhled, se kterými se Auggie bude muset vyrovnat a v návaznosti na to se mu snad podaří i najít nějakou radost v životě. Autorem scénáře rodinného dramatu Wonder je Steve Conrad (Štěstí na dosah, Walter Mitty a jeho tajný život), který při jeho psaní vycházel z knihy (Ne)obyčejný kluk americké spisovatelky R. J. Palacio.

Roli malého Auggieho ztvárnil Jacob Tremblay, kterého si můžete pamatovat z předloňského oscarového snímku Pokoj. Hlavní Auggieho oporu budou představovat jeho rodiče, které si zahráli Julia Roberts a Owen Wilson. Dále se ve filmu objeví například Daveed Diggs (seriál The Get Down) a Mandy Patinkin (Wish I Was Here, seriál Ve jménu vlasti).

Z uveřejněného traileru působí Wonder podobně jako některé dosavadní snímky scenáristy Steva Conrada – vážné téma filmu je zároveň doplňováno humornými prvky a ze začátku smutně vypadající situace se nějakým způsobem v průběhu děje otočí k lepšímu. O tom, jestli se z Wonder takový film opravdu vyklube, nebo se tak jen jeví z ukázky, se dozvíme v listopadu, kdy má premiéru v Americe. V Česku ani na Slovensku se filmu zatím žádný distributor nechytil, což se ale s blížícím se podzimem s největší pravděpodobností ještě změní.

Galerie: 2

Wonder: Nový doják od režiséra Charlieho malých tajemství | Fandíme filmu Wonder: Nový doják od režiséra Charlieho malých tajemství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest