Fandíme Filmu: Slavíme šest let

Fandíme Filmu: Slavíme šest let | Fandíme filmu
Jsme s vámi od prvního Thora a rozhodně to zatím nehodláme zabalit.

Nápad na založení Fandíme Filmu se zrodil v hospodě. Kde jinde taky. S narůstající hladinou piva v krvi si malujete, jak budete rozebírat palčivé otázky aktuální kinematografie a ani ve snu vás nenapadne, kolik času budete muset obětovat úřadům, kolik šedivých vlasů položíte na oltář nefunkční techniky a jak z vás dovedou vysát energii trollové a jim podobní miláčkové z komentářů pod články. Jenže ona je ta úvodní naivita zatraceně důležitá. Růžové brýle pomohly překonat počáteční lopotění, kdy jsme nějakou dobu vydávali články vlastně jen pro sebe a pár kamarádů (o co, že máma klikala na všechno alespoň pětkrát). Pak se nějakým zázrakem ukázalo, že to naše remcání víc lidí baví než rozčiluje, a tak vás tenhle týden oblažujeme naší pologramotnou grafomanií už šest let.

Loňské kulaté výročí jsme trochu odflákli, ale letos od začátku roku si držíme nejvyšší návštěvnost v historii serveru (je nás teď v redakci víc, takže klikající mámy přibyly), tak proč se trochu nepochválit, když to za nás nikdo jiný neudělá (hádáte správně, máma nemá čas - musí klikat). Za ta léta se změnilo mnohé. V redakci se vystřídala pestrá řádka nadšenců, zásadně jsme navýšili množství filmového čtení, které do vás denně pumpujeme, přidali jsme seriálovou sekci, videa, měnil se vzhled webu a co je vůbec nejdůležitější (i když to na vlastní oči nikdy nepoznáte), změnil se i celý "vnitřek" webu, aby dědeček Fandíme dokázal i po těch letech v provozu pořád ještě fungovat.

To opravdu podstatné se ale nikdy nezměnilo. Pořád pro vás web připravuje parta nadšenců, kteří články píší hlavně proto, že je to zkrátka a dobře baví. To nezměnily ani úplatky od Marvelu ani uctívání od fanoušků! Ale teď chvíli vážně. Ve skutečnosti vám samozřejmě americká filmová studia píší pouze tehdy, když se jim něco nelíbí a opravdové peníze mají mezi českými filmovými weby rezervované především ty, které mají v názvu zároveň písmena č, s, f a d. Nu a čtenáři? Ti před uctíváním upřednostňují spíš přísnou lásku - mají vás rádi dost na to, aby vás bez váhání upozornili, když byste se měli v něčem zlepšit.

Nadšení pro věc je tedy u všech autorů alfou a omegou, takže mi z pozice šéfredaktora nezbývá než poděkovat všem, kteří se kdy na Fandíme Filmu jakýmkoliv způsobem podíleli, ať už jako psavci nebo někde v zákulisí. Pomohli samozřejmě i rodina a přátelé, ale pokud by to bez někoho skutečně nešlo, tak jste to vy, vážení a milí čtenáři. Můžu stokrát brečet nad tím, že odezva někdy dovede být opravdu tvrdá, ale co si budeme povídat, sebevětší kritika je lepší, než naprostý nezájem, a kdybychom dodnes měli dělat Fandíme pro pár známých, už dávno bychom to zavřeli (těsně po tom, co by si máma uhnala karpální tunel). Takže díky vám všem za vaši přízeň, odměníme se vám tím, že vás budeme denně rozčilovat i nadále.

Pokud nás chcete podpořit, tak nás především pilně navštěvujte, doporučujte nás přátelům, sdílejte naše články a sledujte nás na všech hlavních sociálních sítích. Pokud by vás lákalo pro Fandíme Filmu psát, určitě to můžete zkusit, tady se dozvíte víc.

Za redakci a celý tým FandimeFilmu.cz:
Petr "Anarvin" Slavík, šéfredaktor

PS: Na závěr trocha té nostalgie také formou videa:

 

 

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest