FandimeFilmu.cz: Tři roky ve světě filmu

FandimeFilmu.cz: Tři roky ve světě filmu | Fandíme filmu
Rok se s rokem sešel a váš oblíbený filmový magazín slaví už třetí narozeniny.

Někdy zkraje roku 2011 jsme ve třech seděli u stolu, srkali horký čaj, schovávali se před venkovními mrazy a horečnatě přemýšleli, jak pojmenovat filmový web, který se chystáme spustit. Nejdřív nás zákonitě napadaly nejrůznější anglické názvy, ale pořád jsme měli pocit, že bychom stránky měli pojmenovat nějak jinak, aby si je každý hned zapamatoval a nesplynuli jsme s davem nadšeneckých webů, které se každoročně na českém a slovenském internetu vyrojí a stejně rychle zase zmizí. Zdá se, že jsme udělali dobře, protože o tři roky později Fandíme Filmu pořád dál.

Oproti třem redaktorům z dob skromných začátků se za posledních 365 dnů na chodu stránek podílelo téměř třicet různých autorů a další pomocníky máme na sociálních sítích nebo v IT oddělení. Bez všech zúčastněných by se nám nikdy nepodařilo přinést rovných 1800 článků, kterými jsme vás během loňského roku zahrnuli, proto tímto celé redakci vzdávám hold. Věřím, že právě díky naší nepolevující grafomanii denně zaznamenáme více než 6100 návštěv, což nás pasuje na pozici třetího nejčtenějšího filmového magazínu na českém internetu. A byl by v tom čert, abychom to společně s vaší pomocí na tu jedničku nedotáhli.

Pokud nás chcete podpořit, sledujte nás na Facebooku nebo na Google+ a povězte o nás svým přátelům. Od loňských Vánoc se také na vaše přání můžete stát registrovanými uživateli přímo u nás na webu a doplnit tak svoje diskusní příspěvky vaší vlastní charakteristickou ikonkou. Od otevření registrací už se vás do klubu přihlásilo zhruba 650 a budeme samozřejmě jedině rádi, pokud řady věrných rozšíří i další. A pokud byste se chtěli podílet přímo na chodu stránek, určitě se ozvěte na adresu redakce@fandimefilmu.cz.

Děkujeme všem čtenářům za přízeň a budeme se těšit na další společně oslavené narozeniny. Když budete mít chuť, napište do komentářů, jak jste s námi dlouho, jak jste web našli, co vás u nás nejvíc těší a pokud vás něčím naopak štveme, tak určitě dejte vědět, jak jsme vás přesvědčili, abyste to s námi vydrželi i nadále :).

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest