Aladin: Disney chce Willa Smithe jako džina

Aladin: Disney chce Willa Smithe jako džina | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V Dumbovi to nevyšlo, tak třeba se Will chytí v Aladinovi.

Kráska a zvíře už utržila přes miliardu dolarů, a tak není divu, že byznys s hranými adaptacemi Disneyho animáků pokračuje. V červenci se má začít točit Aladin, populární animovaný muzikál inspirovaný Pohádkami tisíce a jedné noci. Do hlavních lidských rolí hledá Disney herce s blízkovýchodními kořeny, ale je také třeba obsadit džina z lampy, tedy roli, kterou před lety zcela uchvátil Robin Williams a řada fanoušků si nedokáže představit, že by jej mohl kdy někdo uspokojivě nahradit.

Will Smith je rozhodně hvězdou takového kalibru, že by se o to mohl alespoň pokusit. S Disneym zřejmě spolupracovat opravdu chce (potažmo tedy studio s ním), protože vyjednával už o roli v Dumbovi. Tam to nakonec nedopadlo, a tak je teď šance v Aladinovi. Samozřejmě není vyloučené, že se jednání rozpadnou i tentokrát, ale uvidíme, jak se nakonec situace vyvrbí. Co vy na to? Dokážete si Willa v roli představit? Premiéru filmu očekáváme někdy v první půli roku 2019.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Aladin: Disney chce Willa Smithe jako džina | Fandíme filmu Aladin: Disney chce Willa Smithe jako džina | Fandíme filmu Aladin: Disney chce Willa Smithe jako džina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest