Bad Influence: Bella Thorne zkazí nevinného mladíka

Bad Influence: Bella Thorne zkazí nevinného mladíka | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kráska Bella Thorne má nejen špatný, ale až vražedný vliv v připravovaném dramatu

Studio Broad Green Pictures chystá film Bad Influence, který bude pojednávat o matce samoživitelce, která riskuje vše, aby ochránila svého skoro dospělého syna. Ten se vůbec prvně zamiluje. Což by nebylo vůbec špatné, kdyby se neukázalo, že jeho vytoužená (Bella Thorne) na něj nemá jen špatný, ale až "vražedný vliv". Krom velmi stručného popisku se o snímku nic víc neví. Scénář píše Tyger Williams, který má na triku jen dva filmy, a to Hrozbu společnosti z roku 1993 a předloňského Dokonalého muže. Thriller měl v USA vřelé divácké přijetí a přes nevalné kvality se stal s rozpočtem 12 milionů dolarů menším hitem, který si přišel jen v USA na 57 milionů.

Chystaný snímek tento měsíc zahájil produkci, a krom výše zmíněné bývalé dysneyovské tvářičky Belly Thorne (Na Parket!, seriál Scream), nikdo další ještě obsazen nebyl. Produkce se ujmou Jennifer Gibgot a Adam Shankman, duo zodpovědné za sérii Let’s Dance, muzikály Hairspray a Rock of Ages či komedie Znovu 17 nebo Pohádky na dobrou noc. Výkonnými producenty jsou Gabriel a Daniel Hammondovi (Santa je pořád úchyl) spolu s Thorne a Thorem Bradwellem.

Snímek bude mít americkou premiéru v průběhu roku 2018 a dá se předpokládat, že u nás do široké distribuce nepůjde. Upřímně, takovýto projekt může stejně jen překvapit a nevalně vyhlížející tvůrčí kvality napovídají spíše průměrnému dramatu, kterých se ročně vyvalí kvanta, než originálnímu a nevšední snímku. Ale na definitivní soudy je samozřejmě zatím brzy.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Bad Influence: Bella Thorne zkazí nevinného mladíka | Fandíme filmu Bad Influence: Bella Thorne zkazí nevinného mladíka | Fandíme filmu Bad Influence: Bella Thorne zkazí nevinného mladíka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest