Iron Man 3: Ben Kingsley jako záporák

Iron Man 3: Ben Kingsley jako záporák | Fandíme filmu
Uvidíme konečně legendárního Mandarina, Iron Manova úhlavního nepřítele?

Variety se podařilo vypátrat, že si Ben Kingsley vyjednává o roli záporáka ve třetím Iron Manovi. Podle serveru by se však nemělo jednat o legendárního Mandarina. Lze ale poměrně seriozně pochybovat o tom, zda jsou informace Variety přesné.

Tak zaprvé, server sám uvádí, že film opravdu bude vycházet ze série Extremis (podrobnosti ve starší novince), a že Kingsleyho postava se bude pokoušet vypustit nanobotický virus. Přesně to udělal v komiksu Mandarin, konkrétně v sérii Haunted, která na Extremis navazuje. Dále nesmíme zapomínat, že Jon Favreau Mandarina plánuje už od prvního dílu a i když už není režisérem, stále film bude produkovat a jeho slovo tak stále má určitou váhu.

Ještě víc zprávu z Variety zpochybnil The Hollywood Reporter. Podle toho Kingsley bude hrát pouze vedlejší zápornou postavu. Což samozřejmě v konečném důsledku může znamenat i to, že by Mandarina hrál někdo jiný, ale spíš bych se přikláněl k možnosti, že hlavním padouchem bude nějaká zrůda, vytvořená pomocí séra Extremis, a Kingsley bude jako hlava celé operace tahat z povzdálí za nitky.

THR dále uvádí, že na scénáři se stále ještě pracuje a vůbec tak není jisté, jakou postavu bude sir Kingsley hrát, ale docela klidně by to mohla být upravená verze Mandarina. Původní komiksová předloha je přeci jen čínský vládce, který spolupracoval s komunisty a byl nebezpečný díky deseti kouzelným prstenům mimozemského původu. Není tedy divu, že se Marvel snaží postavu nějakým způsobem aktualizovat a možná se i vyhýbá přímému označení Mandarin. Jedno je jisté: Studio se snaží do role záporáka opět dostat talentovaného herce (V předchozích dílech to byli Mickey Rourke, Sam Rockwell a Jeff Bridges) a to je to nejpodstatnější.

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest