Iron Man 3: Víme, o čem bude

Iron Man 3: Víme, o čem bude | Fandíme filmu
Jsou tady první informace o ději Iron Mana 3. Jakým způsobem se Tony vylepší tentokrát? A jaké by mohl mít nepřátele?

V lednu jsme vás informovali, že Iron Man 3 by se měl začít natáčet zhruba souběžně s premiérou Avengers a poměrně spolehlivý server Latino Review už teď přináší první informace o příběhu. Doposud jsme slyšeli pouze o tom, že režisér Shane Black by třetího Iron Mana rád připravil jako špionážní drama ve stylu Toma Clancyho, informace Latino Review se však soustředí spíš na samotnou osobu Tonyho Starka a Iron Mana.

Server obdržel informace, že třetí železňák bude vycházet ze slavného komiksu Extremis, ze kterého čerpala už filmová jednička, když si z něj vypůjčila Iron Manův zrod. Jádro komiksu se točí kolem nanobotů, které Tony Stark aplikuje do svého těla a získá díky tomu daleko těsnější propojení se svým brněním, jež následně může ovládat pouhou myšlenkou či instinktem, jako by bylo součástí jeho těla. Injekce s nanoboty vznikla jako pokus o napodobení známého séra super vojáka a v komiksu má na svědomí také vznik několika velmi nebezpečných záporáků. Latino reviews dále uvádí, že Tony nápad s nanoboty dostane ve chvíli, kdy mu Captain America v Avengers vyčítá, že bez brnění je nula. (Scénu znáte z prvního traileru).

Komiks napsal slavný scenárista Warren Ellis, který je známý především díky komiksu Transmetropolitan, ale napsal třeba také komiksovou předlohu k filmu Red. Jeho Iron Man: Extremis vyšel i v češtině, takže pokud jste zvědaví, o čem by mohlo být nejnověší dobrodružství Tonyho Starka, máte možnost si počíst. 

Iron Man 3

03.05.2013 | USA, Čína
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest