Komentáře 11

Danny F. | Fandíme filmu
Danny F. | 2017-08-04 17:24:39 | 0 0
Pro mě to bylo celkem dobré. Ne bombastické, ale pobavilo.
FantomasMan | Fandíme filmu
FantomasMan | 2017-01-31 07:25:52 | 0 0
Strašné a nepozerateľné ! Je to úplný odpad. Prečo ? Skoro som ohluchol s nadstavenej zvukovej stopy. Strih je taký dynamický ,že nič nevidíte. A dej je totálne primitívny až absurdný.
Hodnotenie 0/10.
?? | Fandíme filmu
?? | 2017-01-28 10:11:48 | 0 0
Filmy sa hramy len lahko inspirovali ale dej a chronologia je uplne ina.. je jedno kolko hier vide. RE:Posledni kapitola ma len troska pootvoreny koniec v tom ze nakaza zazracne neskonci ale je treba prezit v tom svete dalej. Skor mozno spin off s postavami ako Leon, Ada, Chris ktore sa daju este ozivit.. ale nie je to nutne potrebne.
Lukass | Fandíme filmu
Lukass | 2017-01-28 09:39:32 | 1 0
Poslední dil? Teď vyšel resident evil 7 hra? Takže pokrevní bude dokud neskončí hra ne?
Red_Hood | Fandíme filmu
Red_Hood | 2017-01-26 12:45:25 | 0 0
Trailer na tento film bohatě stačil...
Redi | Fandíme filmu
Redi | 2017-01-26 12:41:20 | 0 0
Včera jsem byl v kině donucen vidět trailer... Už jen to bylo kolosální utrpení a otupění.
Anonnym | Fandíme filmu
Anonnym | 2017-01-26 08:31:14 | 0 0
dotaz : na csfd je psano ze v tomto díle hraje ´´scofield´´ vazne tam hraje ? moc jsem nepochopil ze v Afterlive byl pak nebyl :D
peté13 | Fandíme filmu
peté13 | 2017-01-26 05:37:43 | 0 0
Článek jsem nečetl, jdu rovnou do diskuze. Sérii RE jsem nijak extrémě nezbožňoval, nicméně jsem se u toho vždy dobře bavil (až na ten předchozí díl - to byl úlet). Jdeme na to s borcama v pondělí, tak si názor udělám sám, na to žádného recenzenta nepotřebuji. Těšíme se na to všichni, tak uvidíme, jak dopadneme. :)
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-01-26 00:28:37 | 0 0
Alice není nadčlověk však na konci 5 jí to sérum zase píchl Wesker ne ?
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2017-01-25 23:17:40 | 0 0
Tahle recenze stála fakt za hovno. Vaření z vody. Tohle všechno jsem si mohl domyslet jen díky tomu, jak RE filmy obecně nakládají s postavami a ději, potažmo díky trailerům.
?? | Fandíme filmu
?? | 2017-01-25 22:42:41 | 0 0
Preboha snad si nik nevytvori naxor na film na zaklade tejto kratuckej recenzie pricom autora ocividne nebavili ani predosle diely. Jedine pozitivum recenzie vidim v tom ze neprezradza prave casti deja (spravanie red queen, Dr Issaca a pribeh Alice) kto si nechce pokazit zazitok tak si to neprecita ale pozrie (nemusi vyslovene v kine ) ostatne antivir bol uz v jednotke, a virus sa dostal von v apokalypse pricininem ludi ktory Hive otvorili a ten sa siril dalej. Ako velke plus sa mi pacilo ze sa dozvedame pociatok vyskumu a uvod prezradi co sa dialo pred res1kou, ale viac uz neprezradim. ;) za mna aspon 6ka!
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-01-25 22:33:14 | 0 0
řikáš, že jí pomohla najednou Červená královna která jí přivede zpět na začátek? a to nemohla udělat na konci prvního dílu? k čemu potom ty další filmy? je ta akce víc blbější a absurdnější než v XXX?

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2023 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest