Komentáře 8

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-02-12 12:57:43 | 0 0
Cvok no Ghost mi přijde úmorně ukecaný naopak Alita je celkem akční bez vaty a zbytečných keců
Cvok | Fandíme filmu
Cvok | 2019-02-12 12:52:45 | 0 0
Fimi: Nevím jestli bych Alitu označil rovnou za lepší, spíš je stravitelnější protože po první knize je GitS už hodně KyberHard záležitost, působící občas dost zmateně. Proto mám právě rád hodně první knihu, anime a seriál.

Na Alitu zajdu asi příští týden i když jsem slyšel hodně výtek na ty oči, že v některých scénách fungují dobře ale v jiných a hlavně těch vážný působí až komicky. Akce je ale prý povedená, tak jsem zvědavý.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-02-12 12:06:15 | 0 0
O českém vydání od Crewe vím. Zatím se ale nechystám.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-02-12 11:36:25 | 0 0
Ukulele nevím zda to víš ale třeba by tě to zajímalo, Alita vyšla u nás taky, zatím tři knihy a letos vyjde čtvrtá..předloha je výborná, lepší než Ghost in The Shell
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-02-12 11:01:07 | 0 0
Mě tak napadá, že tu mluvíme o adaptaci japonské mangy a tam se filosofuje docela běžně. :D
Ale abychom zamluvili idiota a věnovali se věci. Myslím, že posledních pár reakcí na Alitu, včetně Anarvinovi recenze naznačují že to v rámci možností dopadlo docela dobře. Takže moje důvěra v nadcházejícího Terminátora jen vzrůstá.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-02-12 09:06:58 | 0 0
Lukáš klídek to je zdejší ublíženeček, anarvin ho nevzal do týmu tak na sebe vzal roli arogantního kašpara co věčně jen hází na všechno od anarvina špínu...ještě jsem ho neviděl aby diskutoval k tématu...takový maskot jako Robo, Roman
Luks | Fandíme filmu
Luks | 2019-02-12 08:42:06 | 0 0
Flipus:- Už to tady čtu poněkolikáté... Opravdu nechápu kde v jeho recenzích je přehnaná filozofie..... má psát jak do Brava?
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2019-02-12 05:05:25 | 0 0
Myslím si že Anarvin si jede furt svoje. Tenhle borec neumí napsat normální článek bez filozofickych kecu. Recenze na byt svěží a zábavná. Pokud bych chtěl filozofii jdu si číst knížku. Tenhle borec by měl psát o psychologii spíš když tak rozumí postavě. Myslím si že normální člověk z toho nic nemá. Pubertaci se na to vykaslou a on to cili spíš na dospele publikum. Je to chyba podle mě. Myslím si že to má být víc pro mladé lidi a takhle vypadají i jeho recenze. Ne odechovka od práce ale jako psychologická přednáška profesora. Asi za mě tak

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest