Oscar 2017: Komu fandíme a kde sledovat

Oscar 2017: Komu fandíme a kde sledovat | Fandíme filmu
Slavnostní vyhlášení je dostupné bez problémů, s červeným kobercem je to komplikovanější.

Přímý přenos z předávání Oscarů začne ve 2:30 našeho času a tentokrát je to se sledováním opravdu jednoduché. Přenos nabídne ČT2, takže si buď můžete přenos naladit v televizi nebo na webu České televize. Přenos komentují již tradičně Tomáš Baldýnský a Saša Michailidis, simultánně překládá František Fuka. Pokud chcete sledovat přenos v původním znění, je to o něco složitější. Stanice ABC sice své vysílání streamuje, ale je regionálně blokované, takže pokud si neradi hrajete s různými anonymizéry, můžete zkusit googlovat termíny jako „Oscar free steam“ nebo se podívat třeba na Reddit, jestli se někdo podělí o aktuální streamy.

Druhý den už to bude veselejší, videa budou mít na svých webech, Faceboocích a Youtube profilech stanice ABC a přímo Oscar. Ty nejlepší videa pro vás sesbíráme do samostatného článku. ČT Art pak ve 20:20 bude vysílat záznam celého večera.

Horší je to s červeným kobercem. Ten součástí přenosu na ČT2 není. Tradičně jej přenáší E! News, přičemž někteří čeští satelitní operátoři nabízejí E! Entertainment, tak snad byste uspěli tam, pokud stanici chytáte. Stanice nemá vlastní webovky, takže podrobnosti aby prozrazoval čert. Americká mutace E! News nabízí na svém webu červený koberec v rámci aplikace pro iOS a Android, ale dopředu opět těžko odhadovat, jestli stream nebude regionálně blokovaný. Vlastní verzi červeného koberce streamuje na svém Facebooku přímo Akademie, ale vypadá to, že tohle bude daleko víc "guerilla", ruční práce někoho z týmu sociálních médií, žádný velký štáb.

My budeme z předávání průběžně doplňovat výsledky, celý večer budeme sledovat na Twitteru, kde určitě čekejte retweety zajímavých fotek a videí. Ráno pak pro vás budeme mít kompletní přehled vítězů a během dne další rekapitulace, jak v podobě článků, tak videí. Na závěr, pro ukrácení čekání pro ty největší ponocníky, ještě jedno video. Aneb komu bych přál mezi nominovanými vítězství. Komu byste sošky rozdali vy, kdyby to bylo ve vaší moci?

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest