The Last Scout: Další sci-fi o putování širým vesmírem

The Last Scout: Další sci-fi o putování širým vesmírem | Fandíme filmu
Nebojte se, remake Posledního skauta s Brucem Willisem se zatím netočí. Tohle je nízkorozpočtová sci-fi z období po zániku civilizace.

Sci-fi z vesmíru jsou fajn. Když vynechám ty nejslavnější snímky, kde je cestování vesmírným prostorem na denním pořádku, jako jsou Star Wars a Star Trek, tak nám pořád ještě zbývá mnoho dalších titulů, kde narazíme na podobnou tématiku. Pro příklad můžeme uvést Sunshine, Vetřelce, Horizont události nebo Symptom Pandorum. Odteď se k těmto snímkům může klidně hlásit i The Last Scout. Příběh je zasazen do vzdálené budoucnosti, kdy je Země zdevastovaná po jaderných útocích mezi východem a západem. Kvůli těmto nepříznivým podmínkám je malý zbytek posádky astronautů nucený opustit rodnou planetu a vydat se napříč vesmírem hledat nový domov. Nástřel zápletky zní zatím docela béčkově a při odhadovaném rozpočtu, který prý činí pouhých půl milionu dolarů, vizuálně opulentní sci-fi asi nelze očekávat. Nicméně pořád z toho může vzniknout slušná zábava, která do sebe podle zvěstí nakombinovala prvky ze zmiňovaného Sunshine a temného seriálu Battlestar Galactica.  

Filmování probíhalo v Los Angeles. Režisérem je neznámý Angličan Simon Phillips, který se objeví i před kamerou a s společně s ním i další řádka nic neříkajícího hereckého obsazení. Scénář pochází od Paula Tantera, který má za sebou několik scénáristických děl nevalných kvalit. The Last Scout otevře v anglických kinosálech příští rok. Jestli film získá distributora i v jiných zemích, je v tuto chvíli ve hvězdách. V galerii je k nahlédnutí první plakát.

Zdroje: HeyUguys, First Showing

The Last Scout

17.07.2017 | Velká Británie
Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest