Total Recall: Plnohodnotný trailer

Total Recall: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Megalomanská sci-fi je plná akce a hezkých efektů.

Řekněme si to narovinu, příliš lidí remaku (nové adaptaci původní povídky) Total Recall nevěří. Film vstupuje do kin v neuvěřitelně nabitém roce, promokampaň má lehčí zpoždění, rozpočet činil nerozumných 200 milionů dolarů, Total Recall se Scwarzeneggerem je pro mnohé nepřekonatelný a na režisérské sesli sedí Len Wiseman, muž, který pro mnohé bude už nadosmrti „ten packal, co natočil Underworld“. Osobně jsem možná malinko zaujatý, protože mám Underworld celkem rád, ale i přesto si se mnou pojďte projít pozitiva:

Jestli film propadne v kinech nebo ne, nám může být celkem jedno – Důležité je, že poprvé od Já, Robot z roku 2004 konečně opět uvidíme vysokorozpočtovou sci-fi ve futuristickém velkoměstě! Wiseman dokázal v Underworldech i s malým rozpočtem divy, považme tedy, co nám naservíruje za 200 milionů! A Underworld neunderworld, Smrtonosná past 4 byla více než solidní akční podívaná, takže přehnaná přísnost vůči Wisemanovi není na místě.

Nejnovější dávku argumentů přináší samotný trailer. Zatím sice nový Total Recall nepůsobí zrovna jako instantní klasika, kterou si všichni budeme rok co rok pouštět znovu a znovu, ale příjemně pobavit film určitě dokáže. Colin Farrell je v Arnoldově roli naprosto v pohodě, videoherní akce šlape a to všechno rámují parádní futuristické kulisy. Takhle rozmáchlá výprava zkrátka musí každého fanouška kyberpunkových velkoměst vyloženě potěšit.

 

Total Recall: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest