Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu

Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Jak se randí, když ze zdravotních důvodů nesmíte opustit dům? Špatně. Zatraceně špatně. Koukněte na trailer, seznamte se.

V poslední době jsou populární romance, které v sobě ukrývají určitý aspekt umírání nebo alespoň nějakého traumatu. Hvězdy nám nepřály, Než jsem tě poznala, Papírová města, Zůstaň se mnou a teď Všechno úplně všechno (Everything, Everything). Jak už to v podobných případech bývá, vychází se z úspěšného románu, v tomhle případě od autorky Nicoly Yoon. Před dvěma lety byl vydaný také v češtině.

Zápletka je jednoduchá. Maddy je inteligentní mladé děvče, ale její život je značně omezený. Kvůli podezření na smrtící nemoc žije v hermeticky uzavřeném domě, pouze ve společnosti matky a ošetřovatelky Carly. Když se vedle nastěhuje stejně starý Olly, začne dvojice komunikovat prostřednictvím textových zpráv a čím dál tím víc se sbližuje. Nakonec se Maddy rozhodne riskovat vše a vyjít ven.

V traileru snímek působí značně předvídatelně a jako přeslazená ždímačka, která kvůli své pointě nebude váhat přeběhnout hodně daleko za hranice uvěřitelnosti. Na druhou stranu je ústřední dvojice dost sympatická a mohla by snímek utáhnout. Maddy si zahrála Amandla Stenberg (Rue z Hunger Games), Ollyho Nick Robinson (Jurský svět, The Kings of Summer, Pátá vlna). Mámu potom Anika Noni Rose (The Good Wife, Batesův motel) a ošetřovatelku Carlu Ana de la Reguera (Narcos, Eastbound & Down). Režíruje nepříliš známá Stella Meghie. Datum české premiéry je stanoveno na 29. června, na Slovensku bude film uvedený pod názvem Láska stojí za všetko 13.7.

Všechno úplně všechno

19.05.2017 | USA
Drama, Romantický
Info o filmu

Galerie: 4

Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu | Fandíme filmu Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu | Fandíme filmu Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu | Fandíme filmu Všechno úplně všechno: Romance o dívce, která nesmí z domu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest