Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina

Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Emilia Clarke nás chce přesvědčit, že umí zahrát i něco jiného než jen Daenerys, když Terminátor nevyšel dle představ.

Louisa Clark je mladá šťastná dívka v dlouhodobém vztahu se svým přítelem, pracuje v bistru a její svět končí tam, kde končí hranice malého městečka kde bydlí. Její život začne směřovat do slepé uličky, když bistro kde pracuje zavřou. Svůj svět by za nic nevyměnila, ale život to chtěl jinak a ona měnit musí. Na druhé straně je tu Will Traynor. Jeho světem je adrenalin, obchody a peníze, jeho svět je světem neomezených možností a hranic. Bohužel, Will se stane účastníkem dopravní nehody, která ho upoutá na kolečkové křeslo po zbytek života a Willův svět je náhle v troskách. Jelikož je Louisa nyní bez práce, najímá si jí Will jako pečovatelku. Dva jedinci, kteří nemají naprosto nic společného, se musí poprat s tím, co jim život přichystal.

V hlavní roli Louisy Clark uvidíme Emilii Clarke (Game of Thrones) a v roli Willa Traynora Sama Claflina, jehož jméno Vám nemusí zrovna moc říkat, ale když řeknu, že hrál Finnicka v Hunger Games, tak je jasno. Dále uvidíme Matthewa Levise (Neville Longbottom) či Charlese Dance (Tywin Lannister). O režii se stará Thea Sharock, jejímž jediným filmovým režisérským počinem je zatím historické drama V kruhu koruny s Tomem Hiddlestonem, což je knižní adaptace knihy od W. Shakespeara. Název filmu Než jsem tě poznala (Me Before You) je stejný jako název knihy, podle které je film natočen. Knihu v roce 2011 vydala Jojo Moyes, jež se specializuje na romantické příběhy a jedná se o mezinárodní bestseller.

Příběh originalitou nesrší, dvěma lidem se změní život, dá je dohromady a spolu čelí životu a jeho nástrahám a jak by možná napsala i sama spisovatelka, jejich vzájemné city si projdou zkouškou. Co ovšem tento film může vynést z řad průměrnosti je herecké obsazení, které je více než kvalitní. A režisérka točila i poprvé podle knihy a nedopadlo to špatně, nezbývá než věřit, že i na podruhé to dopadne dobře.

Film má v české i slovenské kotlině ohlášenou premiéru na 3.3. 2016, ale zatím jsme z něj neviděli jeden jediný obrázek, tak by nás nepřekvapilo, kdyby byl uveden v nějakém pozdějším termínu, například 3.6. na kdy některé zdroje stále ještě stanovují datum americké premiéry. V galerii najdete alespoň několik fotek z natáčení.

Zdroje obrázků: Daily Mail, Fabmansion, Rebrn, Daily Mail

Galerie: 5

Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu Než jsem tě poznala: Emilia Clarke pečuje o Sama Claflina | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest