Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení"

Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jak to bude s prvním teaserem?

Oficiální databáze postav na starwars.com doplnila profily Rey (Daisy Ridley) a Kylo Rena (Adam Driver) o nové podrobnosti a fanoušci si všimli zajímavé zmínky. U scény na planetě Takadona, kde na sebe obě postavy poprvé narazí, je u Rey napsáno, že s Kylem „sdílela zvláštní spojení“. U Kyla potom: „Zdálo se, že oba dva propojuje tajuplná vazba“. Může to být samozřejmě jen nějaké podobné vnímání Síly, ale někteří fanoušci už spekulují o tom, že ti dva jistojistě musejí být příbuzní. Nejzajímavější mi připadá teorie, která připomíná větu z oficiální novelizace The Force Awakens, která nebyla ve filmu. V knižní verzi Kylo při závěrečné bitvě říká: „It is you“ (V tomto kontextu tedy zhruba: „Přece jsi to ty“ nebo „Tak opravdu jsi to ty“), což podle fandů naznačuje, že se dvojice někdy v minulosti už potkala. Třeba byli oba dva žáky Luka Skywalkera (Mark Hamill), ještě před tím, než rytíři Ren jedijské studenty vyvraždili. Rey si své dětství (zatím) nepamatuje, takže úplně vyloučit to nejde.

Pokud by Rey měla v minulosti s Jedii skutečně něco společného, ve Star Wars: The Last Jedi se o tom určitě dozvíme víc, protože jak víme, Rey a Luke spolu stráví hodně času. Co nového se kolem Epizody VIII děje? Bylo oficiálně potvrzeno, že roli R2-D2 převzal po zesnulém Kennym Bakerovi Jimmy Vee. John Williams oslavil své 85. narozeniny, obdržel cenu Grammy (už 23.) za doprovod ke Star Wars: Síla se probouzí a pilně pokračuje ve skládání hudby k The Last Jedi – režisér Rian Johnson chce mít hudbu k dispozici, až bude stříhat film.

A v poslední době se toho hodně namluví také o očekávaném traileru. Podle informací fanouškovského serveru Star Wars News Net chystá LucasFilm pro velkou dubnovou akci Star Wars Celebration sestřih z natáčení The Last Jedi, což bude vůbec první odhalené promo pro Epizodu VIII (pokud nepočítáme kratičké video, kterým Rian Johnson oznámil začátek natáčení). Následně SWNN spekuluje, že bychom v rámci Star Wars Celebration mohli dostat také první teaser, protože teasery na poslední dva Star Wars filmy (ať už první nebo následující) se objevily také v dubnu. Podle informací serveru se v traileru mají ukázat Luke, Leia, Finn a Rey, takže fanoušci Lukea si konečně přijdou na své a také započne poslední loučení s princeznou Leiou/Carrie Fisher.

Na závěr další ze série videí, ve kterých se Josh Gad snaží vypáčit z Daisy Ridley jakékoliv informae o Epizodě VIII:

 

Příspěvek sdílený Josh Gad (@joshgad),

Zdroje: Star Wars News Net, Star Wars News Net II, Burnett RM, Heroic Hollywood, StarWars.com I, II, Ohsomall

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu Star Wars: Rey a Kylo Rena pojí "zvláštní spojení" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest