Man of Steel: Christopher Nolan ho bude přetáčet!

Man of Steel: Christopher Nolan ho bude přetáčet! | Fandíme filmu
Je Zack Snyder opravdu takový břídil? A může to nějak poškodit Temného rytíře? AKTUALIZACE

AKTUALIZACE 2.4.: Pokud jste stále neklikli na odkaz na konci článku, nepřečetli si diskusi nebo zkrátka dobře nezačali cítit zradu, pak Vás oficiálně ubezpečujeme, že šlo opravdu o apríl, který snad většinu z Vás dokázal pobavit. Pokud jsme někomu způsobili šok nebo náhlou srdeční slabost, velice se omlouváme! : )

Je pravda, že něco podobného se jen tak nevidí. Už to každopádně vypadá, že naše řeči o tom, jak má kariéra Zacka Snydera sestupnou tendenci, asi nebyly tak daleko od pravdy. Minulý týden totiž režisér promítnul hlavounům studia zhruba dvouhodinový sestřih materiálu z nového Supermana, který doposud natočil. Nicméně reakce, která Snydera čekala, byla velmi překvapivá. Producenti u Warnerů byli s tím, co jim režisér předvedl, natolik nespokojeni, že se nakonec rozhodli "stáhnout" Snydera z postu režiséra Man of Steel a dosadili místo něj samotného Christophera Nolana. Ten se sice již dříve oháněl větami, že se Zackovi do Supermana plést nebude, už jen proto že teď má plné ruce práce s Batmanem, nakonec však tlaku studia podlehl.

Pro produkci to zatím znamená prozatimní stopku, protože Nolan momentálně sedí ve střižně, kde stále pracuje na netopýřím muži. Dá se tedy odhadovat, že zhruba za dva měsíce by se naplno mohl pustit do Man of Steel a napravit to, co Snyder zpackal. My samozřejmě nemáme zatím páru o tom, zda se bude houfně přetáčet, nebo Nolan naskočí do rozjetého vlaku a pouze dotočí zbytek sepsaného scénáře. Vzhledem ke konzistenci celého filmu se dá nicméně očekávat první varianta. My jsme každopádně hlavně zvědaví na to, k jakému dalšímu projektu se nachomýtne Snyder, po této docela solidní ostudě to ale na další spolupráci s Warnery jen tak nevypadá.

Zdroj: Prohlášení studia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest