Man of Steel: Warneři začali chystat sequel

Man of Steel: Warneři začali chystat sequel | Fandíme filmu
Kdo ho napíše? A jak na film dohlíží Christopher Nolan?

Podle serveru ThinkMcFlyThink.com jsou Warneři se Snyderovým Supermanem tak spokojení, že už začali hledat scénáristu pro další pokračování. Což může být stejně tak novinářská kachna, jako (neúplná) pravda. Studia totiž oznamují sequely ještě před premiérou aktuálního dílu poměrně často. Buď proto, že mají v rukou silný materiál a filmu opravdu věří (tak tomu bylo například u Abramsova Star Treku) anebo z toho důvodu, aby posílili status značky v očích veřejnosti (nesmyslné ohlášení Green Lanterna 2). Warneři navíc stejně chtě nechtě musejí v blízké budoucnosti dalšího Supermana začít chystat, pokud nechtějí přijít o licenci.

Podle TMFT vybírá studio budoucího scenáristu z několika žhavých kandidátů. Prvním adeptem je Steve Kloves, který zadaptoval naprostou většinu Harry Potterů. Druhým do party je Travis Beachman, z jehož práce stojí za zmínku pouze slaboučký Souboj titánů. Na druhou stranu momentálně píše epickou sci-fi Pacific Rim pro Guillerma del Tora, takže třeba není zas až takové poleno. Jako poslední je zmiňován veterán Lawrence Kasdan, který má na triku takové pecky, jako pátou a šestou episodu Star Wars nebo Dobyvatele ztracené archy. Je sice pravda, že za posledních patnáct let už toho moc nenapsal, ale momentálně chystá s Alexem Proyasem Paradise Lost, takže trénink mu chybět nebude.

Zatím informaci samozřejmě berte s rezervou, vše může být brzy úplně jinak, do premiéry Muže z oceli je pořád ještě daleko. A kdyby jen do premiéry - Krom jedné fotografie jsme z filmu zatím neviděli ani žádné oficiální promomateriály. Což jsme se vám pokusili vynahradit exkluzivním sestřihem toho nejlepšího z natáčení. Na závěr malá perlička: V nedávném interview se Henry Cavill zmínil, že se do dnešního dne pořád ještě nesetkal s Christopherem Nolanem! Což docela klidně může znamenat, že to s Chrisovým producentským dohledem nebude zas až tak žhavé. Bohužel.

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest