Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava

Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 12 obrázků
Testovací projekce explodují nadšením a ve filmu nebude všechno, co ukazují upoutávky. Plus nejnovější spot.

Režisér a scenárista James Gunn prozradil zajímavou věc. Když psal první námět Strážců Galaxie 2, byla ve filmu ještě jedna významná postava. Do děje celkem zapadala, ale časem si Gunn uvědomil, že je v příběhu postav příliš mnoho. Nechtěl se dostat do situace podobné Captain America: Civil War, kde každá postava sice dostala možnost zazářit, ale skutečně hlavních postav je málo. A ve Strážcích chce Gunn dopřát všem postavám prostoru dostatek. Proto nového hrdinu bez milosti vyškrtl. Postavu má moc rád, takže by se vůbec nezlobil, pokud by jednou byla realizovaná. Akorát na ni zatím prostě nebylo místo. O totožnosti tajuplné osoby James prozradil jenom to, že to není nikdo ze starého týmu Strážců Galaxie z roku 1969, jehož součástí byl také Yondu, kterého Gunn přenesl mezi moderní Strážce, jež vyobrazil ve svých dvou filmech. V komentářích si můžete zaspekulovat, kdo by tak vyškrtnutá postava mohla být.

Pak je tu zpráva z testovacích projekcí, kde Strážci Galaxie 2 dostali jako první marvelovka sto bodů ze sta. Dosud se téhle metě nejvíc blížili Avengers a Iron Man 3. V Marvelu na testovací projekce chodí rodina a přátelé, aby se v maximální možné míře snížila možnost úniku informací, takže ohlasy z podobných projekcí v žádném případě nejsou nějaké písmo svaté. Ale i tak pozitivní reakce potěší.

Dále James Gunn na Twitteru prozradil, že v trailerech často používá písničky a repliky, které nakonec ve filmu vůbec neuslyšíme. Oblíbených písniček má zkrátka až příliš a při natáčení dialogových scén padne spousta hlášek, které jsou vtipné, ale do filmu se buď nehodí nebo nás v něm čekají ještě vtipnější verze. Bylo by škoda tyhle vydařené alternativní verze jen tak spláchnout do propadliště dějin, a tak je režisér rád, že se dají využít alespoň v trailerech. Navíc pak trailery nezkazí všechna překvapení a v kině nás pořád ještě čeká něco nového. Jednou z písniček, kterou možná uslyšíme pouze v upoutávkách, je Suffragette City od Davida Bowieho. Gunn v jednom z rozhovorů uvedl, že Bowie měl být jediný umělec, který se objevil na soundtracku prvního i druhého filmu, avšak scéna, ve které měl ve dvojce znít, byla nakonec zrušená. Třeba se podaří Bowieho zapasovat nějak jinak, ale nespoléhejte na to a poslechněte si jej v nejnovějším spotu:

Na pozadí soundtracku "Awesome Mixtape #2", marvelovští Strážci Galaxie 2 pokračují v týmových dobrodružstvích a dosahují vnějších dálek kosmu. Strážci musí bojovat o udržení své nově nalezené rodiny, když odhalí tajemství spojená s pravou rodinou Petera Quilla. Stáří nepřátelé se stanou novými spojenci a oblíbené postavy z klasických komiksů přijdou hrdinům na pomoc ve stále se rozšiřujícím filmovém vesmíru Marvelu.

V hlavních rolích hrají Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Kurt Russell, Nathan Fillion a Sylvester Stallone. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 4.5. 2017.

Zdroje: Screen Rant, THR, James Gunn I, II

Strážci Galaxie 2

05.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 13

Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu Strážci Galaxie 2: Z filmu byla úplně odstraněná nová postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest