Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát

Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Další upoutávka přináší několik nových záběrů, přidáváme k ní pár fotek a komentář k dosud zveřejněným záběrům.

Mezinárodní trailer na Válku o planetu opic přináší jen několik nových záběrů v jeskyni, nicméně nám dává ideální příležitost se na dosavadní upoutávky podívat blíže. Režisér Matt Reeves v trailerech slibuje, že opět nenatočil nějaký bezduchý sled výbuchů, ale skutečně lidské (opičí) drama, které zkrátka má maličko větší měřítko. Válečná vřava působí hodně nesmiřitelně a je patrné, že ztráty na obou stranách budou nezměrné. Caesar (Andy Serkis) i Plukovník (Woody Harrelson) působí jako dva protichůdní fanatičtí vůdci. Caesar se dlouhou dobu snažil vycházet s lidmi po dobrém a jeho vlastní soukmenovci, kteří jej před tímto přístupem varovali, za to zaplatili životem. Caesarova momentální zatvrzelost je tak maximálně pochopitelná.

U Plukovníka na stole vidíme fotku dítěte, dost možná jeho mrtvého syna. K tomu je z jeho rétoriky patrné, že se vojenský vůdce cítí být jakýmsi čelním představitelem lidské rasy, která musí projít zkouškou, již na sebe sama uvalila. Že se válečnému konfliktu už nedá zabránit, dokazují jednotlivé záběry traileru, několik momentů naděje tu však přeci jen je. Vypadá to, že Maurice (Karin Konoval) vůči lidem ještě neochladla tolik jako Caesar a lidské mládě by nakonec mohlo Caesara přeci jen obměkčit. A v epickém záběru náletu na válečné opevnění se zdá, jako by na hradbě spolupracovali lidé a opi, nebo přinejmenším pilotovi vrtulníku bylo jedno, koho trefí, což by mohlo mezi spojence vrazit klín. Uvidíme tedy, jestli hranice mezi soupeřícími stranami nakonec přeci jen nebudou nalajnované trochu složitěji než na pomezí dvou živočišných druhů.

V galerii najdete plakát, pár fotek a screenshotů.

Caesar (Andy Serkis) a jeho opi jsou dotlačeni ke smrtícímu střetu s lidskou armádou, vedenou nemilosrdným Plukovníkem (Woody Harrelson). Opi utrpí nezměrné ztráty, o Caesara se začnou pokoušet temné pudy a vypraví se na mytickou výpravu za pomstou. Když Caesar a Colonel konečně stanou tváří v tváří, utkají se v epickém boji, který rozhodne o osudu obou živočišných druhů a budoucnosti planety.

Dále hrají Gabriel Chavarria, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval a Aleks Paunovic. Scénář napsal Mark Bomback, hudbu složí Michael Giacchino. Režíruje Matt Reeves. Datum české premiéry je stanovené na 13.7. 2017.

Válka o Planetu opic

10.07.2017 | USA, Kanada, Nový Zéland
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Válečný
Info o filmu

Galerie: 6

Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu Válka o planetu opic: Mezinárodní trailer a plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest