Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven

Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tom Hardy hovoří o budoucnosti Šíleného Maxe.

Občas se novinářům poštěstí mít s hollywoodskými herci a tvůrci delší rozhovor, během kterého je možné hovořit beze spěchu, s rozmyslem a skutečně osobně, tak, abychom se o dané osobnosti něco dozvěděli. Většinou ale rozhovory a tiskové konference jsou pouze marketingovým nástrojem filmového studia. Každý novinář má omezený počet dotazů nebo několik málo minut a většina témat je tabu. Cílem studia je dostat z herce co nejvíc obecných superlativů o filmu a nějakou chytlavou frázi, aby se rozhovor virálně šířil. Novináři vědí, že se jen těžko dozvědí něco skutečně nového, a že se nejspíš nezeptají na nic, na co by se neptalo dvacet lidí před nimi. Reportéři společenských magazínů se tak snaží svést rozhovor k pikanteriím osobního života, filmoví reportéři pak k teprve chystaným projektům, ideálně k blockbusterům. A to je v případě Toma Hardyho Šílený Max.

Takže když momentálně propaguje seriál Taboo, dojde řeč logicky i na Mad Maxe. Herec uvedl, že na pokračování nedočkavě čeká. George Miller připravil rozsáhlou mytologii, ze které může vzejít celá řada příběhů. Může pokračovat v příběhu Maxe nebo v příběhu Furiosy (Charlize Theron) a je jen na něm, k čemu se přikloní. Žádného konkrétního telefonátu se zatím Hardy nedočkal, ale trpělivě na něj čeká a jakmile jej dostane, je připravený obléct kůži.

Hardy podepsal smlouvu na celkem tři filmy a potvrdil také, že pracovní název příštího filmu by skutečně měl být Mad Max: The Wasteland, i když to se může kdykoliv změnit. Se snímkem se podle něj nicméně rozhodně počítá. Otázkou je jenom to, kdy na natáčení dojde. Práce s Millerem jej nesmírně těšila a je pro něj velkou radostí pracovat s někým, kdo je zároveň umělec, filmař a tvůrce takhle propracované mytologie.

Sám režisér Miller naposledy před rokem po několikáté zopakoval, že v sobě má přinejmenším dva další příběhy, do atomové pustiny by se ještě vrátit chtěl, jen si potřebuje odpočinout a natočit před dalším Maxem nějaký menší projekt. Bohužel, o tom, kdy se talentovaný sedmdesátník znovu pustí do práce, zatím nevíme vůbec nic, po Georgevě dalším projektu zatím není ani vidu ani slechu.

Zdroj: Collider

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 9

Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu Mad Max: S dalším se stále počítá, Tom Hardy je připraven | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest