Tomb Raider hlásí bojovou posilu

Tomb Raider hlásí bojovou posilu | Fandíme filmu
Obsazení rozšířil bojovník ze seriálu Into the Badlands.

Dobrý hrdina nebo hrdinka občas potřebuje kolem sebe kruh přátel nebo spojenců. V případě rebootu Tomb Raidera, v němž bude Alicia Vikander v roli Lary Croft čelit Waltonu  Gogginsovi, který o své postavě padoucha prozradil, že bude  „zmatená, naštvaná a zoufalá", se určitě mladičké Laře hodí na její straně někdo jako je Daniel Wu.

Herec s asijskými kořeny má ve filmu ztvárnit kapitána lodi Lu Rena, který se snaží pomoct Laře najít jejího otce. Wuovo jméno můžou fanoušci bojových umění vyčíst v předních titulcích chváleného seriálu Into th Badlands z roku 2015, jehož malou ochutnávku si můžete přehrát níže. Druhá série se má vysílat letos. Ještě předtím se mu podařilo zatopit Jackiemu Chanovi v New Police Story, objevil se po boku Maggie Q v akčňáku Vyvolené nebo loni hrál digitální postavu šamana orků jménem Gul'dan ve Warcraftu: Prvním střetu.

V novém filmu sledujeme původ mladé Lary Croft při její první archeologické expedici, kde musí použít svou sílu a využít svých schopností, aby přežila na ostrově proti sektě šílenců a odhalila mytologické tajemství, které obklopuje toto záhadné místo. 

Zdroj: Empire

 

Tomb Raider

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest