J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty

J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Dost bylo natáčení podle opotřebovaných námětů, řekl si Abrams.

Na předávání Zlatých glóbů se mihl také J.J. Abrams, který zde byl jako producent seriálu Westworld. Při té příležitosti pro server People sdělil, že už nechce dále točit pokračování či rebooty. Asi ne ve smyslu „nikdy více“, ale rozhodně s ohledem na jeho blízkou budoucí tvorbu.

Abrams osobně vyjádřil radost z toho, že se mohl jako režisér podílet na filmech a příbězích svého dětství (Star Wars, Star Trek). Nicméně nyní již necítí žádnou touhu v tom pokračovat. Místo toho by rád tvořil originální projekty, které naopak budou volat po tom, aby je v budoucnu někdo zrebootoval. Co se týče předělávek, tam je přesvědčen o tom, že převyprávění příběhů je běžná věc, ale je vždy zapotřebí něco přidat, jinak je chyba dělat remake je jen pro remake samotný. To je pravda, která smutně podtrhuje některé naprosto zbytečně filmy minulých let.

Abrams neřekl, s jakým originálním nápadem si pohrává. Jeho poslední vlastní film bylo Super 8 (2011) a celkově se asi dost pravděpodobně vydá opět do sci-fi roviny. Produkčně nyní dohlíží na The God Particle ze světa Cloverfieldu a také je zainteresován ve filmech podle Portalu a Half-Life.

Co na to říkáte? Doufali jste, že se ujme nějakých dalších Star Wars či Star Treku nebo je jeho směřování tou nejlepší variantou?

Galerie: 5

J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu J.J. Abrams už nechce točit remaky nebo restarty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest