Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy

Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
K tomu nové podrobnosti o postavě Calibana. A kdy uvidíme nový trailer?

V ranní novince byla řeč o tom, že Deadpool nesměle pokukuje po Zlatých glóbech. V tom samém rozhovoru Ryan Reynolds ještě dodal, že ještě větší potenciál na filmové ceny cítí u Logana. Reynolds kus snímku viděl a označuje jej za ohromující. Režisér James Mangold v jiném rozhovoru řekl, že se snaží natočit o Wolverinovi dospělý film. On ani jeho spolupracovníci nemají zájem točit film pro všechny. Logan má být jiný a vyčnívat. Vlastně je to drama, ve kterém jsou navíc intenzivní akční scény.

Herec Stephen Merchant k tomu dodal, že všichni zúčastnění chtěli především natočit skvělý film a bylo jim celkem jedno, jak moc bude nebo nebude zapadat do komplikované časové linky, kterou tvoří dosavadní x-menovky. Film je proto schválně zasazený několik let po epilogu Budoucí minulosti, aby měli tvůrci dostatek prostoru. Merchanta osobně pak potěšilo, že ve filmu nehraje tradiční humornou postavičku, jak by se mohlo od profesionálního komika očekávat. Jeho Caliban je životem ošlehaný mutant, kterému osud nedal ani na chvíli pauzu a vláčel ho z bláta do louže. Je to úplně jiná postava než v X-Men: Apocalypse (kde Calibana hrál dokonce jiný herec). Nemá německý přízvuk a není to záporák. Zatímco se Logan snaží vydělat nějaké peníze jako řidič limuzíny, Caliban se v odlehlém domově stará o chřadnoucího Profesora X (Patrick Stewart), ve světě, ve kterém se už čtvrt století nenarodil žádný mutant...

Kus tohoto světa snad uvidíme 16. ledna, kdy by mohl dorazit další trailer. Ten bude mít necelou minutu a půl a studio Fox z něj na stránce 1974frameslogan rozesílá fyzické pohlednice s jednotlivými okénky filmu. 1974 je zároveň také rok, kdy se Wolverine objevil vůbec poprvé na stránkách komiksů.

Poslední novinkou potom je, že hudbu nakonec nesloží Cliff Martinez, ale Marco Beltrami, který s režisérem spolupracoval už na The Wolverinovi nebo na 3:10 Vlak do Yumy. Přidáváme starší trailer na Logana v Lego podobě a do galerie novou fotku Calibana.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Dafne Keen a Stephen Merchant. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Zdroje: Ryan Reynolds, The Playlist, James Mangold, Trailer Track

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 10

Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu Logan: Akční drama pro dospělé kašle na jiné X-Men filmy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest