Logan: Podrobnosti o dalších záporácích

Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Co víme nového o Loganových nepřátelích?

Hlavním Wolverinovým soupeřem bude ve filmu Logan po fyzické stránce Donald Pierce (Boyd Holbrook), šéf bezpečnosti společnosti Transigen, která experimentuje s mutanty. Jedním takovým experimentem je i X-23, mladá dívka (Siena Novikov) se stejnými schopnostmi, jaké má Logan. Za X-23 a vůbec všechny experimenty Transigenu má být zodpovědný Zander Rice (Richard E. Grant), což má být syn Dalea Rice, muže, který pomáhal stvořit samotného Wolverina. Druhým záporákem by mohl být Arcade. Anebo alespoň Arcadea připomíná muž v bílém na fotce v galerii. V komiksech je Arcade dokonalý zabiják, který už je lovením lidí tak znuděný, že začne stopovat mutanty.

Režisér James Mangold varuje před tím, co na internetu čteme, ale některé zvěsti a spekulace zároveň potvrzuje. Vypadá to, že Stephen Merchant skutečně hraje Calibana. Na otázku, jestli režiséra nějak trápí, že přeobsazení role dále rozbourává dosavadní kontinuitu Mangold odpověděl, že nic není tak důležité jako točit nejlepší film s nejlepšími herci. Dále režisér zpochybnil, o kolik let do budoucna se děj vlastně posune, sdílel storyboardy jedné akční scény a přislíbil, že se snažil akci netočit jen tak pro efekt. Nemáme čekat žádné bezduché pozlátko. Násilí ve filmu bude mít následky. A co bylo na natáčení filmu nejtěžší? Najít nový nádech, novou vypravěčskou paletu. Natočit něco živého a osvěžujícího, ne jen další epizodu seriálu podle příručky.

V hlavní roli se vrací Hugh Jackman, režíruje James Mangold a společně se stárnoucím Wolverinem v něm uvidíme ještě jednou také starého Profesora X, v podání Patricka Stewarta. Dále hrají Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Elise Neal. Datum premiéry je stanoveno na 3.3. 2017.

Galerie: 5

Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu Logan: Podrobnosti o dalších záporácích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest