Star Wars: Film s Boba Fettem stále není mrtvý

Star Wars: Film s Boba Fettem stále není mrtvý | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Populární lovec odměn se stále chystá na své samostatné dobrodružství.

Film s Boba Fettem chystal Josh Trank. Přípravy byly dokonce tak daleko, že studio bylo nachystané projekt oficiálně ohlásit na Star Wars Celebration v roce 2015. Dokonce byl hotový první oznamovací teaser. Jenže po neúspěchu Fantastické čtyřky Trank Star Wars dal sbohem a celý projekt byl uložený k ledu. Teď poprvé po dlouhé době se objevil náznak, že se se snímkem stále počítá.

Server MyEntertainmentWorld, který shromažďuje pro lidi, kteří pracují v šoubyznysu informace o chystaných projektech (tzn. o pracovních příležitostech) uveřejnil krátkou zmínku o tom, že se Boba Fettův film chystá. Obvykle podobná informace znamená, že jsou přípravy konkrétního projektu na spadnutí a v dohledné době začne přinejmenším preprodukce. S vlastním natáčením počítejme až tak na rok 2018 nebo 2019, vzhledem k tomu, že první volný termín, kdy by film mohl být uvedený do kin, je v roce 2020. Server dále tvrdí, že se bude točit v Londýně, a že se bude jednat o Boba Fettův origin story.

Původně psal scénář Simon Kinberg, avšak není zřejmé, jestli jeho varianta bude využitá nebo se bude přepisovat. Šéf Disneyho Bob Iger před časem uvedl, že studio najalo scenáristu pro film, který bude uvedený v roce 2020. Tak či tak nějakou hrubou představu o příběhu Lucasfilm nejspíš má, protože šéfka studia Kathleen Kennedy před nějakou dobou uvedla, že ji vlastně nemrzí, že byl film odložený, protože k jeho realizaci bude potřeba využít celou řadu inovativních technologií.

Co přesně může film nabídnout, to je zatím v říši spekulací. V původních filmech je Boba Fett tajemný lovec odměn, kterého nejprve v Impérium vrací úder najme Darth Vader, aby se pověsil na paty hrdinům, abychom jej potkali ještě v Návratu Jediů, když doručí Hana Sola Jaba Huttovi. V digitálně restaurované verzi původní trilogie přidal George Lucas ještě kratičké Fettovo cameo do Nové naděje. V prequelové trilogii je odhaleno, že je Boba klonem svého otce Jango Fetta, kterého vychová jako svého syna. Boba se objevil také v seriálu Star Wars: The Clone Wars.

Zdroj: Omega Underground

Galerie: 2

Star Wars: Film s Boba Fettem stále není mrtvý | Fandíme filmu Star Wars: Film s Boba Fettem stále není mrtvý | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest