Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování

Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Pro koho jsou Vánoce největší masakr? Správně, pro matky od rodin. Chystá se ale také spin-off o tátech.

Z Bad Moms (u nás Matky na tahu, ve skutečnosti spíš „Špatné mámy“) se v létě vyklubal docela slušný hit. Film nebyl úplně marný, ale scenáristicky byl dost líný. Tu a tam nabídne docela zajímavou satiru a naznačí, že by se mohl ponořit do svých postav hlouběji. Většinou ale jen klouzal po povrchu a nutil postavy dělat pitomé věci, aby děj mohl dál nerušeně pokračovat v bláznivých eskapádách a velkých gestech. V zásadě to byla taková fantazie pro unavené rodiče, kteří si chtějí na moment představit, jaké by to asi bylo, všeho okamžitě nechat a žít pár minut jen za sebe.

Těžko předpokládat, že dvojka nabídne něco jiného, ale alespoň základní premisa nějakým způsobem přirozeně rozvíjí původní téma - Třem hrdinkám prvního filmu (Mila Kunis, Kristen Bell a Kathryn Hahn) přijedou jejich matky. Děj se navíc bude odehrávat během Vánoc, což je pro matky od rodin obzvláště náročné období. Film chystají scenáristé a režiséři prvního snímku, Jon Lucas a Scott Moore, kteří jsou zodpovědní třeba také Pařbu ve Vegas. Snímek se bude jmenovat A Bad Moms Christmas (Vánoce špatné mámy) a datum premiéry má stanovenou na 3.11. 2017. Kristen Bell se s fanoušky podělila o následující zdravici:

Zároveň s A Bad Moms Christmas vyvíjí společnost STX také spin-off nazvaný Bad Dads. Jak už název napovídá, film by měl pojednávat o špatných tátech, nicméně zatím není jisté, zda v něm uvidíme jakoukoliv postavu z Bad Moms. O snímku nevíme cokoliv bližšího, jen to, že datum premiéry je stanoveno na 14.7. 2017. STX údajně chystá spin-offů větší množství a zároveň připravuje také nějaký digitální obsah a tematickou reality show.

Zdroje: THR, Deadline

Matky na tahu

03.11.2017 | USA
Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování | Fandíme filmu Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování | Fandíme filmu Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování | Fandíme filmu Matky na tahu: Chystá se vánoční pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest