Hit and Run: Bradley Cooper jako dredatý gangster

Hit and Run: Bradley Cooper jako dredatý gangster | Fandíme filmu
Bradley Cooper vypadá jako pobuda a mlátí lidi v traileru na chystanou akční komedii.

Bradley Cooper se proslavil hlavně díky právem zbožňované Pařbě ve Vegas (která na příští léto chystá už třetí díl) a pozitivní zářezy na pažbu si připsal i rolí v A-Teamu nebo Všemocném.  Bohužel, mezitím přišly i slabší romantické komedie, jako třeba Slečna zamilovaná se Sandrou Bullock v hlavní roli nebo Na sv. Valentýna. A další podobnou komedií, ani ne tak žánrově, jako spíš kvalitativně, nejspíš bude i Hit and Run.

Tu mají po režijní stránce na starost David Palmer a Dax Shepard (který píše i scénář a hraje hlavní roli) - ti spolu už režírovali komedii Brother's Justice, která prý moc slavně nedopadla a Hit and Run bude jejich druhým společným projektem. A o čem bude? Charlie Bronson (Dax Shepard) kdysi dělal řidiče při bankovních loupežích, ale rozhodl se živit poctivě, a tak své parťáky podrazil a začal žít poklidný život s novou přítelkyní (Kristen Bell ze seriálů Hrdinové či Veronica Mars) a pod policejní ochranou svědků. Jenže jak je známo, minulost člověka vždycky dostihne, ať se před ní schovává, jak chce. Charlieho minulost má tvář Bradleyho Coopera a už klepe golfovou holí na dveře. Útěk je Charlieho jediná možnost, samozřejmě s policií a naštvaným ex-kumpánem za zády a na ztřeštěnou road movie je zaděláno.

Bohužel, soudě podle upoutávky, nic nad rámec nastaveného konceptu se na nás nejspíš nechystá. Cooper ty dvě minuty v pohodě sám utáhne (a věřím, že s plnou stopáží taky nebude mít žádný problém) a honičky v autech vypadají celkem slušně, ale zbytek nenabízí moc důvodů, proč se těšit do kina. Shepard, který si od začátku své herecké kariéry vystačil jen s jedním výrazem, uječená Kristen Bell a trapně vyznívající pokusy o vtip (samozřejmě až na ten závěrečný), nic z toho nenaznačuje, že by Hit and Run nemělo dopadnout v lepším případě jako průměrná letní komedie, sloužící jen k napakování kapes zainteresovaných tvůrců. A ani nápis „Od producentů filmu Nesvatbovi“ mě nezvládl přesvědčit o opaku. Dvakrát škoda pro Coopera, nerad vidím talentované herce plácat se v podobných zbytečnostech, snad v blížícím se The Words dokáže, že má na víc.

Hit and Run má v Americe premiéru 24. srpna, česká zatím nebyla stanovena.

 

Hit and Run: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest