Geostorm: Další hollywoodský velkofilm se výrazně přetáčí

Geostorm: Další hollywoodský velkofilm se výrazně přetáčí | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Po testovacích projekcích byl ke katastrofickému thrilleru s Gerardem Butlerem povolán producent Pirátů z Karibiku.

Za ta léta už jsme docela zvyklí, že Hollywood neváhá sáhnout k výrazným přetáčkám, pokud má pocit, že to může jakkoliv pomoci výsledku. Jmenovat můžeme Světovou válku Z nebo z poslední doby Sebevražedný oddílRogue One: Star Wars Story. Jako další snímek čeká stejnou situaci katastrofický thriller Geostorm s Gerardem Butlerem. V něm jako satelitní designér musí odvrátit z vesmíru uměle vytvořenou bouři epických rozměrů, a aby toho v tomhle zmatku nebylo málo, někdo na Zemi plánuje atentát na prezidenta. Celovečerního filmu, jenž se začal natáčet v říjnu 2014 v Louisianě, se ujal debutant Dean Devlin, který léta spolupracoval jako producent na filmech Rolanda Emmericha (Hvězdná brána, Den nezávislosti 1 a 2, Godzilla) a titul se měl původně dostat do kin 21.10. 2016. 

Když však byl film promítaný testovacímu publiku, byla reakce poněkud vlažná. Začátkem letošního roku byl k projektu přizván jako konzultant a producent Jerry Bruckheimer a rozhodlo se o čtrnáctidenních přetáčkách, které měly prý spolknout patnáct milionů dolarů. K natočení nového materiálu byl najat režisér Danny Cannon (Soudce Dredd, seriály Gotham, Nikita) a na úpravě scénáře, která zahrnuje nové a přepsané postavy, se podílela Laeta Kalogridis (Prokletý ostrov). Nové datum premiéry je ohlášeno na 20. 10. 2017.

Zdroj: THR

 

Geostorm: Globální nebezpečí

20.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Geostorm: Další hollywoodský velkofilm se výrazně přetáčí | Fandíme filmu Geostorm: Další hollywoodský velkofilm se výrazně přetáčí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest