Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií

Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Pouliční gangy, rapová muzika, zkorumpovaní poldové. Johnnyho čeká pořádně zapeklité pátrání.

… Snad bude tohle konečně ono … to je pravděpodobně věta, kterou se utěšují fanoušci Johnyho Deppa už několik let pokaždé, když se herec známý svými excentrickými rolemi upíše dalšímu filmovému projektu. I samotný Depp pravděpodobně cítí, že už potřebuje pořádný hit jako sůl, aby se konečně předmětem nekončících diskuzí na internetu stalo něco jiného, než neustále se rozšiřující seznam filmových průšvihů, pod kterými se leskne jeho rukopis.

Podle nejnovějších informací to vypadá, že se rozhodl vsadit na poněkud vážnější kartu a jeho nejnovější volba padla na adaptaci knížky Labyrinth od investigativního žurnalisty Randalla Sullivana. Ten ve svém příběhu sleduje osudy elitního policisty losangeleského sboru Russella Pollea, který byl v roce 1997 povolán k vyšetřování záhadné střelby mezi dvěma skupinami policistů, jejímž výsledkem bylo úmrtí důstojníka v uniformě. S postupem času začne rozkrývat pavučinu lží, která vede zpět k zabitému důstojníkovi, který nebyl, jak se původně zdálo, pouze obětí, ale jedním z utajené skupiny policistů, která měla kriminální vazby na nechvalně proslulé gangsterské rapové studio Death Row Records a nebezpečný pouliční gang Bloods, který měl prsty v několika vraždách známých osobností tehdejší americké rapové scény. Kontroverzní vyšetřování fungovalo jako rozbuška, která spustila obrovskou aféru v hudebním průmyslu. Navzdory tomu, že se celý případ objevil nesčetněkrát u soudu, existuje do dnešního dne řada otazníků nad rolí, kterou v tehdejším skandálu sehrála policie a mocní představitelné hudebního businessu.

Od obsazení Deppa je casting v plném proudu a první informace v nás rozhodně vzbuzují optimismus. Po Deppově boku se totiž objeví držitel Oscara Forest Whitaker (Poslední skotský král). Produkce si vyhlédla na režisérskou stoličku Brada Furmana (Lincoln Lawyer, Hra na Hraně). První klapka by měla padnout ještě letos, takže výhledově lze očekávat premiéru někdy během příštího roku.

Labyrinth

USA
Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu Labyrinth: Johnny Depp vyšetří smrt policisty spojeného s mafií | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest