Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer

Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Prostoduchá panenka a prostořeká komička zdánlivě nejdou dohromady, ale tahle kombinace sedí daleko víc, než to na první pohled vypadá.

Amy Schumer jedná o hlavní roli v chystaném Barbie filmu. Na první pohled komička se sklonem k obhroublému humoru nejde s umělohmotnou povrchní modelkou příliš dohromady. Ale to pouze do chvíle, než se blíže podíváte na příběh chystaného filmu. Hrdinčina cesta začne v Barbielandu, kam příliš nezapadá, protože není dostatečně dokonalá a ještě navíc má excentrickou povahu. Po čase je z Barbielandu vykázána a čeká ji klasický příběh o rybě na suchu, ala Žbluňk nebo Velký. Nakonec se do Barbielandu slavnostně vrátí, aby jej zachránila a na své cestě si uvědomí, že ta pravá krása je uvnitř, a že klíčem ke spokojenosti jsou sebedůvěra a nepodléhání nesmyslným společenským nárokům.

Hračkářská firma Mattel, pro kterou je Barbie mnohamiliardový byznys, se v poslední době snaží na trh uvádět panenky rozličných tvarů a barev, aby si holčičky v 21. století pořád dokola nehrály jen s anorektickými árijkami. Podobně „odvážný“ film má zřejmě pomoci marketingovou zprávu předat a v osobě Schumer film získává výraznou osobnost, která přitáhne k filmu i takové diváky, kteří se o Barbíny naposledy zajímali někdy v době, když se jejich prostřednictvím snažili zjistit, co mají vlastně děvčata pod sukní.

Původní scénář napsala Hilary Winston, novou verzi připravují Schumer a její sestra Kim Caramele, které společně napsaly skvěle přijatou komedii Trainwreck a obě se podílejí na cenou Emmy oceněné varietní show Inside Amy Schumer. Smlouva s herečkou má těsně před podepsáním a na jaře by se mělo začít natáčet, aby se stihla premiéra v létě 2018.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu Barbie: Hranou verzí panenky má být Amy Schumer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest