Spectral: Speciální jednotka proti nadpřirozenému nepříteli

Spectral: Speciální jednotka proti nadpřirozenému nepříteli | Fandíme filmu
Přehrajte si upoutávku na akční sci-fi, které v sobě kombinuje Černého jestřába sestřelen a Krotitele duchů.

O akčním sci-fi thrilleru Spectral se tady u nás nezmiňujeme poprvé. Možná by bylo lepší přeskočit rovnou na dobře vypadající trailer, ale to už necháme na vás, jak se rozhodnete. Jedná se o takový mix Černého jestřába sestřelen a Krotitelů duchů. Děj se soustřeďuje na vědce z americké agentury DARPA, který je poslán do jednoho z evropských zpustošených měst, kde musí s jednotkou Delta Force zjistit, co neznámého tam začalo zabíjet lidi. Vojáci tak musí v bitevní zóně proti nadpřirozenému nepříteli s kódovým označením „Spectral“ využít všechny možné prostředky, aby ho porazili a hrozba se nerozšířila dál.

Film měl mít původně premiéru v srpnu, ale nakonec, co převzal distribuci Netflix, ho streamovací služba uvede 9. 12.. Celovečeráku, na němž se podílelo trikové novozélandské studio WETA, natočil Nic Mathieu. Scénář podle námětu Iana Frieda napsali George Nolfi (Správci osudu), John Gatins (Ocelová pěst) a Jamie Moss (Street Kings). Před kamerou se sešli Bruce Greenwood (Good KillStar Trek 1 a 2), Max Martini (Pacific Rim), Emily Mortimer (Prokletý ostrov) nebo James Badge Dale (Světová válka Z). O hudbu se postaral Junkie XL (Šílený Max: Zběsilá cesta, Deadpool). 

Ten nádech Scottova Černého jestřába je v upoutávce znát, je v tom však ještě cítit i videohra Call of Duty. Neznámá síla proti lidem je rychlá a rázná. Vojáci se proti duchům, nebo co to sakra je, asi hodně zapotí a obyčejná munice tady nepomůže, protože entitám neublíží. Bude to chtít sáhnout po trošku účinnějším arzenálu. Komu lahodí napínávé válečné snímky se sci-fi elementy, tak přesně na tohleto byste mohli slyšet.

Zdroje: Slash Film 1 a 2

Spectral

09.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest