Renegades: Sympatický trailer na akční oddechovku

Renegades: Sympatický trailer na akční oddechovku | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Od producenta Taxi, Kurýrů a 96 hodin přichází snímek s J.K. Simmonsem a jeho vojenským týmem, který se snaží najít ztracený poklad.

Když Luc Besson zrovna nerežíruje, tak píše scénáře nebo produkuje nějakou tu nenáročnou podívanou. Někdy se mu to povede (Kurýr, Taxi, Útěk z MS-1), jindy moc ne (96 hodin 3, Colombiana). Renegades (dříve The Lake) by s trochou štěstí mohli patřit do té první skupiny. Příběh je zasazen do válkou zmítaného kouta Evropy devadesátých let. Na pozadí skutečného konfliktu se pokusí tým Navy SEALs v nepřátelském území najít nacisty ukradené zlaté cihly z druhé světové války, které se nacházejí na dně jezera.

Akční film, který se podle traileru nebude brát asi smrtelně vážně, natočil Steven Quale, s nímž jsme se před dvěma lety ocitli V oku tornáda a ještě předtím jsme sledovali, jak nechal oběti čelit smrti v Nezvratném osudu 5. Koho okamžitě poznáte v ukázce je oscarový J.K. Simmons (Whiplash), který hraje správňáckého velitele jednotky, kde vám bude povědomý obličej Sullivana Stapletona (300: Vzestup říše, seriál Mrtvý bod). Dále hrají Ewen Bremner (Trainspotting 1 a 2), Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049) nebo Dimitri Leonidas (Památkáři). Společně s Bessonem se na scénáři podílel Richard Wenk (Postradatelní 2, Equalizer). Americká premiéra je stanovena na 3. 2. 2017. Jestli se Odpadlíci podívají i do českých nebo slovenských kin, je zatím ve hvězdách. Ale podle zábavné upoutávky by to bylo fajn.

Zdroj: Firstshowing

Renegades

01.09.2017 | USA, Francie, Německo, Belgie
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Renegades: Sympatický trailer na akční oddechovku | Fandíme filmu Renegades: Sympatický trailer na akční oddechovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest